hero pattern

Axelio geeft jouw groei de ruimte

Bij Axelio word je gezien als specialist, waarbij je de mogelijkheid hebt om te groeien buiten je eigen kaders. Wij geloven dat groeien verder gaat dan meer verantwoordelijkheid, grotere projecten en meer salaris. Hierbij stimuleren we je om over de randen van jouw specialisme te kijken, zodat jij nóg beter wordt in waar je al toch al zo goed in bent.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png

Werken bij Axelio is over grenzen kijken

Wanneer je bij Axelio komt werken, zul je aan de slag gaan bij een van onze specialistische bedrijven. Hierin heeft ieder bedrijf zijn eigen technologische kennis en ervaring in een eigen markt, maar misschien nog wel belangrijker: ieder bedrijf heeft zijn cultuur en sfeer. Dat betekent echter niet dat we als eilandjes naast elkaar werken. Nee, sterker nog: we zoeken juist de samenwerking op. Met z’n allen werken we aan mooie projecten, delen we onze kennis en maken we lol. Op die manier halen we het beste in elkaar naar boven.

Werken bij één van de Axelio bedrijven


Bend_CRM.png

BEND

BEND uit Groningen is onze specialist in specifieke crm-oplossingen en het Power Platform van Microsoft. Het bedrijf uit Groningen wordt hierbij gekenmerkt door haar pragmatische aanpak en het opstropen van de mouwen, maar bovenal: veel vrijheid in een informele sfeer.

Ontdek BEND

X Newminds.png

Newminds

Newminds is onze ERP- en Modern Workplace-specialist die actief is op twee locaties: Hengelo en Zwolle. Hard werken, korte lijntjes en een open cultuur zijn typisch voor het werken bij Newminds. En ondanks de twee verschillende locaties werk je in een écht team dat samenwerken ademt.

Ontdek Newminds

Pixelzebra

Pixelzebra is onze CRM-specialist uit Nootdorp. Het bedrijf bestaat uit een team van ongeveer twintig specialisten, dat met een eigen oplossing veel klanten in de goede doelensector bedient. Pixelzebra voelt als een familie die, naast hard werken, veel lol met elkaar heeft.

Ontdek Pixelzebra

X Xperit.png

Xperit

Xperit helpt groothandels met specifieke oplossingen voor hun primaire werkprocessen, gebaseerd op de ERP-oplossing van Microsoft: Business Central. Het bedrijf uit Barneveld bestaat uit een hecht team van specialisten, dat zowel betrokken is bij de klant als bij collega’s.

Ontdek Xperit

Bekijk onze vacatures

Onderdeel Axelio.png

Projectmanager

Als Projectmanager bij Axelio voel jij je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van de projecten bij onze klanten van onze specialisten.

Senior
/ Nederland
/ €5.250 - €6.250
Bekijk vacature
Bend_CRM.png
BEND CRM grijs.png

Dynamics 365 CRM Consultant

Als Dynamics 365 CRM Consultant bij BEND ben je nauw betrokken bij je klant, vanaf de analyse tot aan de implementatie van Dynamics 365 én daarna.

Medior
/ Groningen
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
X Xperit.png

ERP Business Consultant

Als Senior ERP Business Consultant bij Xperit weet je de bedrijfsprocessen van de klant te vertalen naar een efficiënte inrichting in Microsoft Business Central Online.

Senior
/ Barneveld
/ € 4.800 - € 6.200
Bekijk vacature
pixelzebra grijs.png

CRM Consultant

Als CRM Consultant bij Pixelzebra ben je, binnen het projectteam, verantwoordelijk voor de doorvertaling van het ontwerp naar een concrete Dynamics 365 oplossing.

Medior
/ Nootdorp
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
X Newminds.png
newminds grijs.png

Projectmanager

Als Projectmanager bij Newminds voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving. Jij bent verantwoordelijk voor het succesvol afronden van projecten bij onze klanten.

Medior
/ Hengelo - Zwolle
/ € 4.000 - € 5.500
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
wat kun je van ons verwachten.jpg

Medewerkers aan het woord

Lees alle verhalen

Meer weten over werken bij Axelio?

Wil je meer weten over werken bij Axelio of één van de bedrijven? Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Of zie je jouw droombaan ertussen staan? Ik kom graag met je in contact.

Jessica van Straten - profiel.JPG

Jessica van Straten

Corporate Recruiter

Tel: 06-13987502

Mail: vanstraten@axelio.eu

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.