hero pattern

Axelio geeft jouw groei de ruimte

Bij Axelio word je gezien als specialist, waarbij je de mogelijkheid hebt om te groeien buiten je eigen kaders. Wij geloven dat groeien verder gaat dan meer verantwoordelijkheid, grotere projecten en meer salaris. Hierbij stimuleren we je om over de randen van jouw specialisme te kijken, zodat jij nóg beter wordt in waar je al toch al zo goed in bent.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png

Werken bij de Axelio bedrijven

Bend_CRM.png

BEND

BEND uit Groningen is onze specialist in specifieke CRM-oplossingen en het Power Platform van Microsoft.

Meer BEND
X Newminds.png

Newminds

Newminds is onze ERP- en Modern Workplace-specialist die actief is op twee locaties: Hengelo en Zwolle.

Meer Newminds

Pixelzebra

Pixelzebra is onze CRM-specialist uit Nootdorp. Zij helpen organisaties alles uit (klant)relaties te halen.

Meer Pixelzebra
X Xperit.png

Xperit

Xperit uit Barneveld helpt groothandels slimmer, sneller en efficiënter te werken met Business Central.

Meer Xperit

Werken bij één van de Microsoft-specialisten

Over grenzen kijken

Wanneer je bij Axelio komt werken, zul je aan de slag gaan bij één van onze specialistische bedrijven. Hierin heeft ieder bedrijf zijn eigen technologische kennis en ervaring in een eigen markt, maar misschien nog wel belangrijker: ieder bedrijf heeft zijn cultuur en sfeer. Dat betekent echter niet dat we als eilandjes naast elkaar werken. Nee, sterker nog: we zoeken juist de samenwerking op.

  • Verbindend
  • Open
  • Nieuwsgierig

Bekijk onze vacatures

Bend_CRM.png
BEND CRM grijs.png

Dynamics 365 CRM Consultant

Als Dynamics 365 CRM Consultant bij BEND heb je een cruciale rol in het behalen van optimale CRM-resultaten voor onze klanten.

Medior
/ Groningen
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
X Newminds.png

Backend Developer

Als Backend Developer voor SPATIO ben jij de drijvende kracht achter het backend systeem van SPATIO, dat het Management systeem vormt van het Field Service platform.

SPATIO Field Service Software
/ Hengelo - Zwolle
Bekijk vacature
X Newminds.png

Finance Consultant Business Central

Bij Newminds bieden we jou een kans om je te ontwikkelen als Finance Consultant Business Central. In deze veelzijdige rol, maak je deel uit van een hecht team van experts.

Hengelo & Zwolle
Bekijk vacature
X Xperit.png

ERP Business Consultant

Als Senior ERP Business Consultant bij Xperit ben jij niet alleen de deskundige gids voor onze klanten, maar ook de motivator in ons eigen team.

Senior
/ Barneveld
/ €5.000 - €7.000
Bekijk vacature
X Xperit.png

Sales Consultant

Als Sales Consultant bij Xperit krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor het succes van onze klanten.

Medior
/ Barneveld
/ €4.500 - €6.000
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Collega's aan het woord

Over Axelio

Werken bij Axelio betekent werken aan uitdagende projecten en voor mooie klanten waar je echt impact kan maken. Samen met een team van professionele collega's maak jij dagelijks het verschil.

Lees alle ervaringen

Maud

Persoonlijk contact, aandacht en elke dag weer nieuwe uitdagingen: Maud zit hier helemaal op haar plek.

Lees meer

Francis

We zijn zelfstandig maar helpen elkaar waar nodig. Daardoor blijven we groeien.

Lees meer

Bert

Strakke kaders en stugge lijnen? Hier kiezen we voor teamwork en samen de klus klaren.

Lees meer

Ben jij erbij de volgende keer?

Dit mag je van ons verwachten

Beloning

Bij Axelio krijg je een salaris waar je blij mee bent en wat past bij je opleiding en ervaring. Ook kun je jaarlijks extra bonussen ontvangen afhankelijk van jouw prestaties en die van de organisatie.

Mobiliteit

Wij bieden jou een mobiliteitsbudget dat je kan inzetten voor een leaseauto, een leasefiets, het openbaar vervoer of kan laten uitkeren als een bruto vergoeding.

Werk- & Privébalans

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk en voor iedereen verschillend. Bij Axelio krijg je 28 vakantiedagen en heb je de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen of te verkopen, afhankelijk van jouw behoeften. Dit geeft je de flexibiliteit die past bij jouw situatie.

Flexibel werken

Bij Axelio faciliteren we je in een werkplek waar je altijd en overal kan werken. Thuis, op kantoor of bij één van de andere bedrijven van Axelio. Wij vinden het belangrijk dat je je overal thuis voelt en goed je werk kan uitvoeren.

Cultuur

Bij Axelio is werken meer dan je functie goed uitoefenen. Wij vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarom lunchen we samen, organiseren we leuke uitjes en zijn de vrijdagmiddagen nooit saai! Zo blijft je werk leuk.

Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling gaat ons aan het hart. We vinden het belangrijk dat je het maximale uit jezelf haalt. Daarom stimuleren we je om in jezelf te ontwikkelen en initiëren wij opleidingen & trainingen. Per jaar investeren we 10 dagen die je kan inzetten voor studie & trainingen.

Jessica van Straten
Corporate Recruiter
vanstraten@axelio.eu
06-13987502
Alles over werken bij Axelio
Kom in contact

Wil je meer weten over werken bij Axelio of één van de bedrijven? Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Of zie je jouw droombaan ertussen staan? Ik kom graag met je in contact.