hero pattern

Medewerkers aan het woord

Geef jouw groei de ruimte

 • Ambitie wordt beloond bij Newminds

  In twee jaar tijd van junior naar teamlead doorgroeien? Bij Newminds kan het en Rob is het bewijs. Dat hij er hard voor heeft gewerkt, is wel duidelijk. Maar het zegt ook genoeg over de kansen die je voor jezelf kunt creëren. We gingen in gesprek met Rob en Eric (directeur bij Newminds), om meer over zijn carrière bij Newminds te horen.

  Rob Dekker - Newminds

 • Dit doet een functioneel consultant bij Xperit

  Het is niet alleen een kwestie van cijfers en codes bij Xperit. Persoonlijk contact, aandacht en elke dag weer nieuwe uitdagingen: Maud zit hier helemaal op haar plek. Ze geeft ons een kijkje in haar veelzijdige werk als functioneel consultant bij Xperit.

  Maud van de Kuit - Xperit

 • Nooit uitgeleerd bij Pixelzebra

  Toen Tim en Diederik jaren geleden het kantoor van Pixelzebra binnenstapten, hadden ze nog ontzettend veel te leren. Tim had geen achtergrond in de IT en Diederik zat pas in het tweede jaar van z’n studie. Maar ze vonden hier hun plek en hebben ze zichzelf inmiddels ontwikkeld naar een managersfunctie.

  Tim Willems en Diederik Bos - Pixelzebra

 • Doen waar je goed in bent bij BEND

  Consultant Bert Bouwers - recht door zee, ambitieus en resultaatgericht - geeft een kijkje achter de schermen bij ons flexibele bedrijf. Strakke kaders en stugge lijnen? Hier kiezen we voor teamwork en samen de klus klaren.

  Bert Bouwers - BEND

 • Creëer je eigen pad bij Newminds

  Wanneer je carrière stil staat, kun je twee dingen doen: stil blijven zitten, of in actie komen. Dat laatste deed Marko. Hij stapte over naar Newminds en creëerde daar z’n eigen unieke functie. Zo wordt hij uitgedaagd en doet hij wat hij écht leuk vindt.

  Marko Godeke - Newminds

 • We doen het echt samen bij Xperit

  We doen het werk écht samen. Op het moment dat er een klantvraag binnenkomt, zetten we met z’n allen onze schouders eronder bij Xperit. We zoeken met elkaar naar de beste oplossing voor onze klanten. Echt een teamgevoel dus!

  Stephan Kunis - Xperit

 • De best mogelijke klantervaring creëren bij Pixelzebra

  Van student Bedrijfseconomie naar CRM-consultant bij een IT-bedrijf. Dát had Nolan van Holst nooit gedacht. Toch werkt hij inmiddels al vele jaren met veel plezier bij Pixelzebra. Zijn drijfveer? De best mogelijke klantervaring creëren!

  Nolan van Holst - Pixelzebra

 • Als een vis in het water bij BEND

  Fijne collega’s, leuke klanten én doen wat ze het allerliefste doet: werken met Microsoft Dynamics 365. Daarnaast is haar werk ook nog eens elke dag anders. De ene dag kletst ze met eindgebruikers, de andere dag dompelt ze zich helemaal onder in de laatste ontwikkelingen van Microsoft Dynamics 365. Sandra voelt zich als een vis in het water bij BEND.

  Sandra Reijntjes - BEND

 • Altijd wat te leren bij Newminds

  Maak kennis met Francis, één van de vrouwelijke developers bij Newminds. Ze werkt alweer heel wat jaren in de IT-wereld, maar is nog even leergierig als toen ze haar carrière begon. En laat dat nou ontzettend goed passen bij Newminds! Daarom vroegen we haar wat ze van haar werk vindt.

  Francis Koelen - Newminds

 • Mensen in hun kracht bij Xperit

  Maak kennis met Jelle. Heel geleidelijk groeide hij door van technisch consultant naar manager van de afdeling Development en Support. In plaats van zelf oplossingen bouwen, doet hij dat nu samen met een hecht en betrokken team. Zijn grootste doel? Mensen in hun kracht zetten.

  Jelle van Dommelen - Xperit