hero pattern

Axelio versnelt

De wereld om ons heen verandert snel. IT speelt hierin een belangrijke rol. Niet alleen als drager van jouw bedrijfsprocessen, maar ook als voedingsbodem voor ontwikkeling en innovatie. We snappen dat iedere organisatie een ander vertrekpunt heeft in deze verandering. Axelio is daarom jouw gids in deze digitaliseringsreis, waarin we alle mogelijkheden voor jou verkennen.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png

Wij zijn Axelio

Wij zijn een groep van Microsoft-partners die bedrijven helpt met de digitalisering van hun onderneming. Dit doen we door de gebundelde kracht van specialistische bedrijven. Met onze kennis van Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches helpen wij bij het maken van keuzes en bieden wij oplossingen die jou helpen je ambities waar te maken. Hierbij kun je vertrouwen op de continuïteit van Axelio en profiteer bovendien van de van de slagkracht, ondernemersgeest en expertise van de bedrijven van Axelio.

Onze kernwaarden

Verbindend

Wij brengen technologie en mensen samen. Zo hebben wij kennis van de techniek en ervaring in de branche waarin je opereert. Van samenwerken krijgen wij energie en is ons tweede natuur.

Eenvoud

Wij geloven in IT die voor iedereen begrijpelijk en beschikbaar is. Daarom kiezen wij voor bewezen oplossingen en korte projecten. Dit doen wij in de taal die jij spreekt en begrijpt.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig naar de technologie van morgen maar bovenal nieuwsgierig naar jou als klant. Wij geloven dat wij alleen impact kunnen maken als we echt begrijpen wat jou drijft en hoe jij impact maakt.

Daadkrachtig

Wij zijn sturend in ons advies en onze aanpak omdat wij vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Je mag van ons verwachten dat wij de regie nemen als IT-partner en keuzes durven maken.

Cijfers over Axelio

WIT tevreden klanten.png
350+
Tevreden klanten
Onderdeel Axelio.png
2021
Actief sinds
Cijfers over Axelio.png
4
Aangesloten Microsoft-specialisten
WIT medewerkers.png
115+
Enthousiaste medewerkers

Onze bedrijven

Bend_CRM.png

BEND

BEND is een van de Customer Engagement-specialisten van Axelio. Daarnaast heeft het bedrijf uit Groningen uitgebreide kennis van het Microsoft Power Platform.

Meer over BEND
X Newminds.png

Newminds

Newminds is een ERP- en Modern Workplace-specialist uit Hengelo en Zwolle met specifieke oplossingen voor de agrarische- en de installatiebranche.

Meer over Newminds

Pixelzebra

Pixelzebra is een CRM-specialist uit Nootdorp. Met hun oplossingen bedienen zij met name klanten bij goede doelen organisaties en bij midden- en klein bedrijf.

Meer over Pixelzebra
X Xperit.png

Xperit

Xperit uit Barneveld biedt met haar uitgebreide kennis over Microsoft Business Central en het Power Platform een eigen oplossing voor de primaire bedrijfsprocessen binnen groothandels.

Meer over Xperit
Over Axelio - ons team RECHTS.jpg

Ontmoet ons team

Bij Axelio zijn we nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar jou, nieuwsgierig naar morgen, maar ook naar elkaar. Want ondanks dat Axelio uit verschillende specialistische bedrijven bestaat, staat de verbinding op nummer één. Samen werken we aan mooie projecten en staan we open voor nieuwe uitdagingen binnen de digitaliseringsreis van de klant. Alleen op die manier bereiken we die stip aan de horizon.