Onze Cultuur

Als groep Microsoft-specialisten zijn wij een gids in de wereld van IT voor onze klanten . De rol van gids willen we ook zijn voor jou en je ontwikkeling. Wij geven je de ruimte en de middelen om alles uit jezelf en je carrière te halen en stimuleren je actief. Want wij geloven altijd in ‘verder’. Als je bij ons werkt, ben je echt goed in je vak, maatschappelijk betrokken, deel je kennis, sta je open voor vernieuwing en zeg je ook wel eens ‘nee’ als dat het beste antwoord is. Geef jouw groei de ruimte die het verdiend!

hero pattern

Ontwikkel je door te profiteren van de aanwezige kennis

Best of both worlds

Als onderdeel van een grote organisatie profiteer je bij Axelio van de synergie en verbinding tussen verschillende bedrijven, wat ons tot een sterke werkgever maakt. Je kunt rekenen op uitstekende voorwaarden en er is voldoende ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling. Binnen deze professionele groep van IT-organisaties moedigen we je aan om je te ontwikkelen tot een professional en bieden we ruimte voor jouw persoonlijke groei. De kans die je krijgt, reikt verder dan je dagelijkse taken.

Samenwerken aan projecten, het bijwonen van uiteenlopende kennissessies en jaarlijkse evenementen zijn slechts enkele aspecten van jouw ontwikkelreis bij Axelio. Hier ben je niet zomaar een nummer; je bent een gewaardeerde collega. Je professionele groei staat centraal, waardoor je meer kunt zijn dan alleen een IT-specialist.

Ontdek, wees nieuwsgierig en groei met Axelio.

Streven naar altijd beter

Bij Axelio gaat het niet alleen om wat je bereikt, maar vooral ook om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën, initiatieven en drijfveren. Je krijgt de regie over je eigen ontwikkeling, omdat we geloven dat intrinsieke motivatie de sleutel is tot voortdurende verbetering, groei en ontwikkeling. Als een organisatie die zowel sociaal als professioneel is, streven we naar de persoonlijke groei van onze teamleden en innovaties op technologisch gebied.

Onze focus ligt niet op 'we doen het altijd zo', maar op ontdekken en samen streven naar beter. Ontdek, wees nieuwsgierig en groei met Axelio. Hier draait alles om het stimuleren van jouw nieuwsgierigheid, of het nu gaat om elkaar, de klant, nieuwe ontwikkelingen of persoonlijke groei.

Een vertrouwde werkomgeving waar je jezelf kan zijn

Een betrokken organisatie

Binnen Axelio streven we naar een open en levendige werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. We hechten waarde aan directe communicatie en bieden niet alleen een professionele setting, maar ook een veilige ruimte om het beste uit jezelf te halen. We geloven in vrijheid voor onze medewerkers, behandelen iedereen met respect en moedigen initiatieven aan.

Het is belangrijk om te begrijpen wat jou motiveert en waar jouw behoeften liggen. Daarom voeren we open gesprekken over verwachtingen en streven we naar een gezonde balans. Openheid, respect en flexibiliteit staan centraal, waardoor zowel de organisatie als de medewerkers betrokken zijn. Deze waarden vormen een sterke basis voor een fijne en ondersteunende werkomgeving.