Interstellar en Axelio gaan strategische samenwerking aan

Interstellar en Axelio kondigen met trots een strategische samenwerking aan. Interstellar, IT Managed Service Provider en Axelio, moederbedrijf van vier toonaangevende IT-bedrijven zijn hiermee beiden nog beter in staat om de wendbaarheid en veerkracht van haar klanten te vergroten. De Microsoft-first strategie die binnen beide organisaties heerst, draagt hier nog meer aan bij.

hero pattern

Versterken

Met specialisaties in Microsoft Dynamics CRM, ERP, Modern Workplace en de Power Platform Suite, sluiten de werkzaamheden van Axelio naadloos aan op die van Interstellar. Interstellar focust zich op Security, Infrastructure en Business Productivity vanuit de Microsoft suite. Hiermee is Interstellar in staat om klanten nog beter te ondersteunen op het gebied van CRM en ERP en heeft Axelio de uitgelezen partner om haar klanten te bedienen op het gebied van Data en Security.

Maarten van Montfoort, CEO van Interstellar licht de samenwerking toe: ‘’Axelio zal de klanten die Interstellar bedient op het gebied van Microsoft Dynamics CRM en ERP onder haar hoede nemen. Deze overdracht van verantwoordelijkheden wordt gezien als een strategische zet om de klantenervaring te verbeteren en te waarborgen. We vertrouwen erop dat onze klanten hiermee profiteren van de gespecialiseerde kennis en innovatieve oplossingen die Axelio te bieden heeft.’’

Frank van der Woude, CEO van Axelio ziet de samenwerking als een zeer mooie stap om de klanten van Interstellar een nog breder scala aan oplossingen en diensten te kunnen bieden. “Axelio zal haar diepgaande kennis en ervaring inzetten op het vlak van Microsoft Dynamics CRM en ERP voor middelgrote organisaties. Fantastisch dat Interstellar en Axelio de handen ineenslaan en op deze manier gezamenlijk een unieke propositie bieden voor de Nederlandse markt.”

Over Interstellar

Interstellar is onderdeel van Interstellar Group en heeft de ambitie de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland te zijn. Dit wil het bedrijf bereiken door de juiste kennis en expertise in huis te halen en haar competenties continu te ontwikkelen, zowel autonoom als door overnames. INTERSTELLAR Group staat haar klanten bij op het gebied van productivity, platform en security. Het bedrijf is in 2021 ontstaan uit het portfolio van investeringsmaatschappij Quadrum Capital en werkt inmiddels met ruim 800 medewerkers vanuit elf locaties door het hele land. Met een focus op middelgrote organisaties en instellingen, maakt Interstellar Group IT-omgevingen beter en stabieler, zodat deze organisaties nog innovatiever en succesvoller kunnen worden en hun doelen kunnen bereiken.

Kijk voor meer informatie op www.interstellar.nl

Over Axelio

Axelio is een groep van Microsoft-partners die bedrijven helpt met de digitalisering van hun onderneming. Dit doen zij door de gebundelde kracht van specialistische bedrijven. Met kennis van de Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches helpen zij bij het maken van keuzes en bieden zij oplossingen die organisatie helpt hun ambities waar te maken. Meer dan 120 medewerkers werken vanuit 6 locaties aan het succes van ruim 400 klanten. Axelio versnelt.

Martin van der Eijk
Head of Marketing
vandereijk@axelio.eu
085-4011766
Axelio versnelt
Neem contact op

Wil je meer weten over deze samenwerking? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.