Pixelzebra

Pixelzebra helpt middelgrote organisaties, met behulp van Dynamics 365 Customer Engagement, het maximale te halen uit de sales, marketing en customer service-activiteiten. Bovendien biedt Pixelzebra met Pixelzebra Social Matters een eigen oplossing voor goededoelenorganisaties en ledenorganisaties.

hero pattern

Wie is Pixelzebra?

Pixelzebra is de Customer Engagement-specialist van Axelio. Het bedrijf uit Nootdorp is sinds juli 2021 onderdeel van Axelio, maar heeft al ruim 10 jaar ervaring met het digitaliseren en automatiseren van sales-, marketing- en servicegerelateerde processen. Dit doet Pixelzebra vooral voor bedrijven uit de zakelijke dienstverlening en goededoelenorganisaties. Voor de laatstgenoemde maakt Pixelzebra gebruik van een zelfontwikkelde oplossing: Pixelzebra Social Matters. Maar dat is niet het enige. Naast Social Matters en het specialisme in Customer Engagement heeft Pixelzebra ook kennis en expertise op het gebied van het Power Platform in huis.

Tevreden klanten van Pixelzebra:

Cijfers over Pixelzebra

WIT tevreden klanten.png
110+
Tevreden klanten
Onderdeel Axelio.png
2021
Onderdeel van Axelio sinds
WIT medewerkers.png
30+
Aantal medewerkers
WIT opgericht sinds.png
2012
Actief sinds

De oplossingen van Pixelzebra

Pixelzebra Goede doelen.jpg

Goede doelen organisaties

Pixelzebra biedt met Pixelzebra Social Matters dé oplossing voor goededoelenorganisaties om langetermijnrelaties aan te gaan met donateurs en vrijwilligers. Social Matters geeft jou als goededoelenorganisatie een centraal systeem in handen, waarmee je inzicht krijgt in relevante informatie van alle vrijwilligers en (potentiële) donateurs die jouw organisatie steunen.

Ontdek meer
Pixelzebra MKB.jpg

Commerciële organisaties

Pixelzebra helpt het bedrijfsleven met het maximaal benutten van de modules sales, marketing en customer service. Dit doen het door de modules te laten aansluiten op jouw werkprocessen. Zo helpt Pixelzebra jouw klantrelaties inzichtelijk te maken. Met het gebruikersadoptieprogramma neemt het gebruikers vanaf het begin mee in het proces zodat het maximale uit de geboden oplossing wordt gehaald.

Ontdek meer

Een team om trots op te zijn

Tim Willems

“Mijn collega’s bij Pixelzebra voelen echt als een soort tweede familie. Samen werken we dan ook met veel plezier aan het succes van onze klanten. Tegelijkertijd voelen we natuurlijk ook de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat, dus een professionele werksfeer hangt er zeker. Toch verliezen we ook het leven daaromheen zeker niet uit het oog, want er is natuurlijk meer dan werken. Daarom lunchen we elke dag samen, sporten we wekelijks en staat er elke vrijdag een lekkere borrel klaar om de week gezellig met elkaar af te sluiten.”

Werken bij Pixelzebra

Het werken bij Pixelzebra is geen moment saai. Dat kan natuurlijk ook niet anders met zo’n team van jonge professionals. We eisen veel van onszelf, want onze klanten verwachten natuurlijk niets minder. Hierdoor haal je veel voldoening uit je werk. Je gaat met ervaren collega’s aan de slag voor mooie opdrachtgevers en er is óók nog eens meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Bovendien heb je bij Pixelzebra alle mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Dit kan zowel binnen Pixelzebra zelf als bij een van de Axelio-bedrijven. Kom jij ons team versterken? Neem dan snel een kijkje tussen onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures

CRM Consultant

Als CRM Consultant bij Pixelzebra ben je, binnen het projectteam, verantwoordelijk voor de doorvertaling van het ontwerp naar een concrete Dynamics 365 oplossing.

Medior
/ Nootdorp
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
Tim Willems
Directeur
tim.willems@pixelzebra.nl
070-8200196
Kom in contact met Pixelzebra
Plan een afspraak

Wil jij meer weten over samenwerken met Pixelzebra? Neem contact met mij op en we plannen een afspraak.