hero pattern

Azure & Microsoft 365

Met Microsoft 365 haal je een set aan applicaties binnenboord die modern werken bevordert en zorgt dat je altijd up-to-date bent. Door deze applicaties beschikbaar te laten stellen op het Microsoft platform Azure, kun je vertrouwen op een modern platform wat mee ontwikkelt in de tijd.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png
Azure RECHTS.jpg

Wat is Microsoft Azure?

Azure is het platform dat de public cloud diensten van Microsoft online of binnen de eigen omgeving van de organisatie aanbiedt. Hiermee is Azure hét nieuwe alternatief voor de traditionele servers die organisaties eerder gebruikten. Alle data van je organisatie sla je met Azure op een veilige en eenvoudige manier op. En het mooie is: het platform is onbeperkt groot en schaalt op en af afhankelijk van jouw behoefte.

Microsoft LINKS.jpg

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is de opvolger van de traditionele Microsoft Office-apps. Naast de bekende Word, PowerPoint, Excel, Acces en Exchange, krijg je met Microsoft 365 ook toegang to apps als SharePoint, OneDrive, Teams en tal van andere apps. Afhankelijk van de licentievorm die je afneemt, ontvang je meer en meer apps die de productiviteit en samenwerking tussen mensen bevorderen.

Onderdelen Azure & Microsoft 365

Azure Platform.jpg

Platform

Met Azure krijg je een modern cloudplatform tot je beschikking waarop je je gehele IT-infrastructuur draait. Vanuit het platform stelt Microsoft haar eigen applicaties ter beschikking, maar kun je ook aan de slag met het bouwen en implementeren van je eigen apps.

Azure Dataopslag.jpg

Data opslag

Alle data die jouw organisatie produceert sla je veilig en betrouwbaar op, op het cloudplatform Azure. Hierdoor is alle data altijd en overal oproepbaar. Bovendien schaal je, afhankelijk van jouw behoefte, je storage makkelijk op- en af.

Azure Applicaties.jpg

Bedrijfsapplicaties

Met Microsoft 365 krijg je een rijk palet aan bedrijfsapplicaties tot je beschikking. Naast het vertrouwde Word, Excel, PowerPoint, Acces en Exchange heb je nu ook toegang tot een schat aan nieuwe apps zoals OneNote, To-Do en Forms om de productiviteit te bevorderen

Azure Samenwerken.jpg

Samenwerken

Met de applicaties OneDrive, SharePoint en Teams krijg je de ultieme tools tot je beschikking om bestanden op te slaan, te delen en samenwerking te bevorderen. Dit geldt zowel voor de samenwerking met je collega’s als voor externe samenwerkingen.

Azure Security.jpg

IT-security & Compliance

Wanneer je kiest voor Azure & Microsoft 365 maak je ook een keuze voor veiligheid. Je profiteert van de hoge securitystandaarden van Microsoft. Doordat het een cloudoplossing is ben je altijd up-to-date en loop je niet langer meer achter de feiten aan.

Azure Innovatie.jpg

Innovatie & Ontwikkeling

Met Azure & Microsoft 365 is jouw organisatie klaar voor de toekomst. Microsoft biedt continu nieuwe technologieën aan. Dit geeft jou als organisatie de kans om voorop te lopen en nieuwe technologieën in te zetten.

De voordelen van Azure & Microsoft 365

 • Geen investeringen.png

  Geen investeringen

  Er zijn geen investeringen in dure server hardware nodig. Je rekent Azure maandelijks af en doet dit naar jouw eigen gebruik, zodat je alleen betaalt wat je gebruikt.
 • Flexibel schaalbaar.png

  Flexibel & Schaalbaar

  Door het flexibele platform kan je makkelijk op- en afschalen als je organisatie daarom vraagt. Dit maakt je organisatie wendbaar, waardoor je snel kunt schakelen wanneer dit nodig is.
 • Altijd up-to-date.png

  Altijd up-to-date

  Alle applicaties die je tot je beschikking krijgt, zijn allemaal cloudoplossingen. Hierdoor zijn de verschillende apps te allen tijde up-to-date.
 • Geavanceerde beveiliging.png

  Geavanceerde beveiliging

  Profiteer van de nieuwste en geavanceerde beveiligingstechnieken van Microsoft, waarmee jouw organisatie beschermd is tegen de gevaren van buitenaf.
 • Samenwerken.png

  Productief samenwerken

  Je faciliteert jouw medewerkers met een set aan applicaties die de productiviteit en samenwerking bevorderen, waar en wanneer ze ook werken.
Stip op de horizon backpack.jpg

Flexibiliteit vanuit standaardisering

Iedere organisatie een unieke reis

De stap naar het digitaliseren van jouw bedrijf is er eentje waar veel aspecten bij komen kijken. Azure & Microsoft 365 zijn hiervan een belangrijk onderdeel, maar er is meer. Axelio helpt jou als gids in de IT-wereld oog te hebben voor het grotere plaatje. Iedere organisatie heeft hierin een ander vertrekpunt. Waar jouw reis ook begint; bij Axelio helpen we je met een gestandaardiseerde werkwijze, stap voor stap, flexibel en in jouw eigen tempo, bij het maken van de juiste keuzes in deze digitaliseringsslag.

Onze Azure & Microsoft 365 specialisten

X Newminds.png

Newminds

Newminds is onze Azure & Microsoft 365 specialist uit Hengelo en Zwolle. Met de moderne werkplek en oplossingen op het gebied van Azure bieden zij oplossingen voor het MKB.

Meer over Newminds

Meer over Azure & Microsoft 365?

Neem contact op