hero pattern

Bedrijven

De Microsoft-specialisten van Axelio

Het beste van twee werelden

Kies je voor Axelio, dan kies je voor het beste van twee werelden. Aan de ene kant werk je altijd samen met een Microsoft-specialist, waar je aan de andere kant profiteert van de gebundelde kracht van de groep.

Hierbij mag je vertrouwen op de continuïteit van Axelio, terwijl je tegelijkertijd je voordeel haalt uit de slagkracht en ondernemersgeest van de verschillende Axelio-bedrijven.

X BEND CRM.jpg

BEND

BEND is een van de Customer Engagement-specialisten van Axelio. Daarnaast heeft het bedrijf uit Groningen uitgebreide kennis van het Microsoft Power Platform. Op basis van haar jarenlange ervaring, biedt BEND op maat gemaakte oplossingen voor het onderwijs, de non-profitsector en het mkb, die bijdragen aan het optimaal beheren en onderhouden van contacten binnen organisaties.

X NEWMINDS.jpg

Newminds

Newminds is de Business Central- en Azure + Microsoft 365-specialist van Axelio. Op basis van haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, biedt Newminds een aantal zelfontwikkelde oplossingen voor drie specifieke vakgebieden. Met AGRO Software, richt Newminds zich op de agrarische sector, met SPATIO Software is het actief in het field service management en met Newminds System is het bedrijf uit Hengelo gespecialiseerd in infrastructurele diensten.

X Pixelzebra.jpg

Pixelzebra

Pixelzebra is de andere Customer Engagement-specialist van Axelio. Het bedrijf uit Nootdorp richt zich op sales, marketing en customer service-activiteiten, waarbij het vooral actief is voor bedrijven uit de zakelijke dienstverlening. Met het zelfontworpen Social Matter biedt Pixelzebra bovendien een eigen customer service-oplossing voor goededoelenorganisaties voor het aangaan en onderhouden van langetermijnrelaties met donateurs en vrijwilligers.

X Xperit.jpg

Xperit

Xperit is een van de Microsoft Business Central-specialisten van Axelio. Het bedrijf uit Barneveld is gespecialiseerd in het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, waarbij het met X/Trade haar eigen oplossing voor groothandels heeft gerealiseerd. X/Trade is dé cloudsoftware voor de algehele digitalisering van de primaire processen binnen een handelsomgeving, waarmee je te allen tijde profiteert van een optimale inzet van jouw mensen en middelen.

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.