hero pattern

Axelio

Axelio helpt organisatie met het digitaliseren van hun onderneming

Over Axelio - Wij zijn Axelio RECHTS.jpg

Over Axelio

Wij zijn Axelio

Wij zijn een groep van Microsoft-partners die bedrijven helpt met de digitalisering van hun onderneming. Dit doen we door de gebundelde kracht van specialistische bedrijven. Met onze kennis van Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches helpen wij bij het maken van keuzes en bieden wij oplossingen die jou helpen je ambities waar te maken.

Over Axelio - onze aanpak LINKS.jpg

Onze aanpak

Flexibiliteit vanuit standaardisering

Axelio begrijpt de unieke digitaliseringsuitdagingen van een organisatie. Elke organisatie heeft hierin een ander vertrekpunt met eigen ontwikkelgebieden en groeipaden. Wij maken met onze oplossingen, gebaseerd op de Microsoft-technologie, optimale flexibiliteit vanuit standaardisering mogelijk. Op deze manier kom je het snelst tot resultaat, maar wel in duidelijke en begrijpen stappen.

Over Axelio - ons team RECHTS.jpg

Ontmoet ons team

Verbindend | Nieuwsgierig | Open

Bij Axelio zijn we nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar jou, nieuwsgierig naar morgen, maar ook naar elkaar. Want ondanks dat Axelio uit verschillende specialistische bedrijven bestaat, staat de verbinding op nummer één. Samen werken we aan mooie projecten en staan we open voor nieuwe uitdagingen binnen de digitaliseringsreis van de klant. Alleen op die manier bereiken we die stip aan de horizon.

Over Axelio - Vacatures LINKS.jpg

Axelio geeft jouw groei de ruimte

Vacatures

Wij geven je de ruimte en de middelen om alles uit jezelf en je carrière te halen en stimuleren je actief. We zitten je niet op je huid, maar we letten erop dat je wel je volledige potentieel kunt benutten. Zodat jouw persoonlijke doelen zo goed mogelijk hun plek vinden bij de onze. Want wij geloven altijd in ‘verder’. Als je bij ons werkt, ben je echt goed in je vak, maatschappelijk betrokken, deel je kennis , sta je open voor vernieuwing en zeg je ook wel eens ‘nee’ als dat het beste antwoord is. We vragen veel, maar geven het ook.