Xperit

Xperit helpt groothandels en productiebedrijven het maximale uit hun organisatie te halen en sneller, slimmer en efficiënter te werk kunnen gaan. Op basis van jarenlange ervaring biedt Xperit hiervoor twee eigen, op Business Central gebaseerde digitaliseringsoplossingen: X/Trade voor groothandels en X/Manufacturing voor productiebedrijven.

hero pattern
X Xperit.png

Wie is Xperit?

Xperit is een van de Microsoft Business Central-specialisten van Axelio. Het bedrijf uit Barneveld is sinds juli 2021 onderdeel van Axelio, maar heeft al ruim 15 jaar ervaring met het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Xperit is gespecialiseerd in het werken voor groothandelsbedrijven en productiebedrijven, waar de 25 specialisten van Xperit dan ook actief voor zijn. Dit doet het niet alleen op het gebied van Business Central; Xperit heeft daarnaast ook expertise van het Power Platform in huis.

Welke oplossing biedt Xperit?

Xperit Groothandel.jpg

Groothandelsbedrijven

Op basis van jarenlange ervaring binnen de groothandel heeft Xperit haar eigen, op Business Central gebaseerde oplossing gecreëerd: X-Trade. Deze oplossing bestaat uit een verzameling van door Xperit ontwikkelde functionaliteiten binnen Business Central, specifiek voor handelsbedrijven. Deze cloud-oplossing van Xperit zorgt voor een algehele digitalisering van de primaire processen binnen een handelsomgeving.

Meer over X-Trade

Cijfers over Xperit

WIT tevreden klanten.png
80+
Tevreden klanten
Onderdeel Axelio.png
2021
Onderdeel van Axelio sinds
WIT medewerkers.png
25+
Aantal medewerkers
WIT opgericht sinds.png
2008
Actief sinds

Een hecht en betrokken team

Lubbert van den Heuvel

“Met Xperit hebben we een team van echte specialisten waar ik enorm trots op ben. Het team is hecht en enorm betrokken, zowel bij onze klanten als bij elkaar. En dat laatste is niet alleen op het gebied van werk; ook op persoonlijk vlak weten de collega’s elkaar te vinden. Niet omdat dat moet, maar juist omdát we zo’n hecht team zijn. Om dat te stimuleren, organiseren we eens per maand een teammeeting, sporten we samen en doen we - ook buiten werk om - regelmatig iets leuks met elkaar.”

Werken bij Xperit

Xperit is een ambitieuze organisatie en dat blijft zeker niet onopgemerkt. Meer en meer bedrijven maken gebruik van de expertise van onze specialisten. Daarom zijn we bij Xperit doorlopend op zoek naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. Bij Xperit werk je in een hecht team dat samenwerkt aan de successen van onze klanten. Hierbij staan we klaar voor elkaar, maar heb je ook alle mogelijkheden om te werken aan je eigen groei - zowel bij Xperit als één van de andere Axelio-bedrijven. Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan snel een kijkje tussen onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures

X Xperit.png

ERP Business Consultant

De klant staat bij Xperit centraal. Jouw kennis en expertise zet je in bij het adviseren van onze klanten tijdens hun ERP-implementatie of bij hun optimalisatieproces.

Medior
/ Barneveld
/ €3.500 - €5.000
Bekijk vacature
X Xperit.png

ERP Business Consultant

Als Senior ERP Business Consultant bij Xperit ben jij niet alleen de deskundige gids voor onze klanten, maar ook de motivator in ons eigen team.

Senior
/ Barneveld
/ €5.000 - €7.000
Bekijk vacature
X Xperit.png

Finance Consultant ERP

Als Finance Consultant ERP bij Xperit ben jij niet alleen de deskundige gids op financieel gebied voor onze klanten, maar ook de motivator in ons eigen projectteam.

Senior
/ Barneveld
/ €5.000 - €7.000
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
Lubbert van den Heuvel
Directeur
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Kom in contact met Xperit
Plan een afspraak

Wil jij meer weten over samenwerken met Xperit? Neem contact met mij op en we plannen een afspraak.