hero pattern

Xperit

Xperit helpt groothandels en productiebedrijven het maximale uit hun organisatie te halen en sneller, slimmer en efficiënter te werk kunnen gaan. Op basis van jarenlange ervaring biedt Xperit hiervoor twee eigen, op Business Central gebaseerde digitaliseringsoplossingen: X/Trade voor groothandels en X/Manufacturing voor productiebedrijven.

hero pattern
X Xperit.png

Wie is Xperit?

Xperit is een van de Microsoft Business Central-specialisten van Axelio. Het bedrijf uit Barneveld is sinds juli 2021 onderdeel van Axelio, maar heeft al ruim 15 jaar ervaring met het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Xperit is gespecialiseerd in het werken voor groothandelsbedrijven en productiebedrijven, waar de 25 specialisten van Xperit dan ook actief voor zijn. Dit doet het niet alleen op het gebied van Business Central; Xperit heeft daarnaast ook expertise van het Power Platform in huis.

Cijfers over Xperit

WIT tevreden klanten.png
80+
Tevreden klanten
Onderdeel Axelio.png
2021
Onderdeel van Axelio sinds
WIT medewerkers.png
25+
Aantal medewerkers
WIT opgericht sinds.png
2008
Actief sinds

Welke oplossing biedt Xperit?


Xperit Groothandel.jpg

Groothandelsbedrijven

Op basis van jarenlange ervaring binnen de groothandel heeft Xperit haar eigen, op Business Central gebaseerde oplossing gecreëerd: X-Trade. Deze oplossing bestaat uit een verzameling van door Xperit ontwikkelde functionaliteiten binnen Business Central, specifiek voor handelsbedrijven. Deze cloud-oplossing van Xperit zorgt voor een algehele digitalisering van de primaire processen binnen een handelsomgeving.

Meer over X-Trade

Xperit Productiebedrijven.jpg

Productiebedrijven

Met X-Manufacturing haal je een set aan functionaliteiten in huis die speciaal zijn ontwikkeld voor productiebedrijven. De oplossing is gebaseerd op Business Central en sluit naadloos aan bij de werkprocessen van productiebedrijven. X-Manufacturing is een geïntrigeerde oplossing. Gebruikers hebben op deze manier dezelfde ervaring wanneer zij werken met Business Central, de ERP-oplossing van Microsoft.

meer over X-Manufacturing

Tevreden klanten van Xperit:

Reginox
J.J. Darboven
WAM Denim
HIT Trading
Spijkstaal
Van Nifterik

Lubbert van den Heuvel van Xperit

Een hecht en betrokken team

“Met Xperit hebben we een team van echte specialisten waar ik enorm trots op ben. Het team is hecht en enorm betrokken, zowel bij onze klanten als bij elkaar. En dat laatste is niet alleen op het gebied van werk; ook op persoonlijk vlak weten de collega’s elkaar te vinden. Niet omdat dat moet, maar juist omdát we zo’n hecht team zijn. Om dat te stimuleren, organiseren we eens per maand een teammeeting, sporten we samen en doen we - ook buiten werk om - regelmatig iets leuks met elkaar.”

Werken bij Xperit

Xperit is een ambitieuze organisatie en dat blijft zeker niet onopgemerkt. Meer en meer bedrijven maken gebruik van de expertise van onze specialisten. Daarom zijn we bij Xperit doorlopend op zoek naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. Bij Xperit werk je in een hecht team dat samenwerkt aan de successen van onze klanten. Hierbij staan we klaar voor elkaar, maar heb je ook alle mogelijkheden om te werken aan je eigen groei - zowel bij Xperit als één van de andere Axelio-bedrijven. Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan snel een kijkje tussen onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures

X Xperit.png

ERP Business Consultant

Als Medior ERP Business Consultant bij Xperit, ben je betrokken bij het volledige implementatieproces, van de analyse en het ontwerp tot de configuratie, het testen en de training van gebruikers.

Medior
/ Barneveld
/ € 3.500 - € 4.800
Bekijk vacature
X Xperit.png

ERP Business Consultant

Als Senior ERP Business Consultant bij Xperit weet je de bedrijfsprocessen van de klant te vertalen naar een efficiënte inrichting in Microsoft Business Central Online.

Senior
/ Barneveld
/ € 4.800 - € 6.200
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Kom in contact met Xperit

Neem contact op
Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.