hero pattern
Newminds header.jpg

Newminds

Met kennis van Business Central, Azure en Modern Workplace is Newminds een ervaren Microsoft-partner. Hierbij is Newminds gespecialiseerd en actief op verschillende domeinen: het biedt implementatie van Business Central, een eigen oplossing voor de agrarische markt en een field service-oplossing. Dit ondersteund door een volledige Modern Workplace oplossing.

hero pattern
X Newminds.png

Wie is Newminds

Newminds is de Business Central, Azure en Modern Workspace specialist van Axelio. Het bedrijf is sinds juli 2022 onderdeel van Axelio, maar is met ruim 15 jaar ervaring en meer dan 35 specialisten al geruime tijd een gevestigde naam. Newminds wordt gekenmerkt door een ERP-businessunit met jarenlange ervaring in Microsoft Dynamics Business Central. Daarnaast biedt Newminds een aantal zelfontwikkelde, unieke oplossingen voor een aantal specifieke branches. Zo is het met AGRIO Software actief in de agrarische sector, biedt het met SPATIO Software dé oplossing voor field service management, is er recentelijk een standaard oplossing ontwikkeld voor de energiemarkt en is het met Newminds Systems gespecialiseerd in het implementeren en onderhouden van infrastructurele diensten.

Cijfers over Newminds

WIT tevreden klanten.png
100+
Tevreden klanten
Onderdeel Axelio.png
2022
Onderdeel van Axelio sinds
WIT medewerkers.png
35+
Aantal medewerkers
WIT opgericht sinds.png
2006
Actief sinds

De oplossingen van Newminds


New Minds Agrarisch.jpg

Agrarische sector

Voor de agrarische sector biedt Newminds met AGRIO Software dé oplossing voor de handel en verwerking van veldgewas zoals aardappelen, uien en wortelen. De software is gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central en biedt een betrouwbare oplossing in de cloud. Het verzamelen van gegevens in het veld, het plannen van transporten en het realiseren van de administratie van deze specifieke sector wordt hiermee volledig opgelost.

Meer over Agrio

New Minds Installiebranche.jpg

Field Service

Voor de field service-sector biedt Newminds met SPATIO een totaaloplossing voor het serviceproces waarbij plannen en het aansturen van de service engineer snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. De oplossing wordt hierbij volledig geautomatiseerd en geïntegreerd in het ERP-systeem. Met SPATIO heb je alle relevante informatie direct binnen handbereik, zowel online als offline.

Meer over Spatio

New Minds MKB.jpg

MKB

Voor het MKB verzorgt Newminds de implementatie van Business Central inclusief het beheer en support. Hierdoor haal je met Newminds in één klap alle voordelen binnen die Business Central te bieden heeft. Volledig vanuit de cloud ontwikkel en automatiseer je al jouw bedrijfsprocessen, die je met de oplossing van Newminds bovendien perfect op elkaar afstemt.

Meer over Newminds

New Minds Modern Workplace.jpg

Modern Workplace

Tover jouw werkomgeving om tot een hedendaagse ‘modern workspace’ met Newminds Systems. Met behulp van Business Central, Microsoft Azure, Microsoft 365 en andere Microsoft-oplossingen helpt Newminds Systems jou met het zo goed mogelijk inrichten van jouw organisatie op ICT-gebied.

Meer over Newminds Systems

Tevreden klanten van Newminds:

Aviko
Den Hartigh
Meijer Potato
Danespo
Europlant
Jawa Food
Broer
Q-Potato
Newminds fotopagina zonder kleur.jpg

Eric Vredeveldt - Newminds

Open cultuur & korte lijntjes

“Binnen Newminds werken we vanuit Hengelo en Zwolle in de verschillende bedrijfsonderdelen. Desondanks heerst er een groot gevoel van eenheid en merk ik dagelijks dat de lijntjes onderling erg kort zijn. We hebben een bedrijfscultuur met een platte organisatie waardoor iedereen net zo makkelijk met de directeur overlegd als met andere collega's. Dit zorgt voor een open en transparante werksfeer. Iedereen binnen het bedrijf is gelijk aan elkaar en we zijn daardoor echt een team. Een team dat, ondanks dat we in de IT actief zijn, ook uit een groot aantal vrouwen bestaat - en daar zijn we trots op. Die diversiteit vind ik belangrijk in onze organisatie dat bevordert bovendien de sfeer.”

Werken bij Newminds

Bij Newminds houden we onze ogen altijd open voor nieuwe talenten en ervaren specialisten. Werken bij Newminds betekent werken in een divers team van professionals met verschillende expertises. Je komt bij ons terecht in een gezellige, informele sfeer, getypeerd door onze nuchtere houding en de korte lijnen die er onderling heersen. Bij Newminds werk je aan de groei van onze organisatie, maar ook zeker aan je persoonlijke ontwikkeling. We doen er dan ook alles aan om het zo te faciliteren dat jij optimaal kan presteren én met plezier naar je werk gaat. Kom jij ons team versterken? Neem dan snel een kijkje tussen onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures

X Newminds.png
newminds grijs.png

Junior ERP Business Consultant

Als Junior Business Consultant bij Newminds word jij de sparringpartner voor onze klanten. Je begeleidt implementatietrajecten die lopen van het vooronderzoek tot en met testscenario’s, trainingen en livegang.

Hengelo - Zwolle
/ € 2.700 - € 3.500
Bekijk vacature
X Newminds.png
newminds grijs.png

ERP Business Consultant

Als ERP Business Consultant bij Newminds ben je de sparringpartner voor onze klanten. Je begeleidt implementatietrajecten die lopen van het vooronderzoek tot en met testscenario’s, trainingen en livegang.

Medior
/ Hengelo - Zwolle
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
X Newminds.png

Cloud Engineer

Als Cloud Engineer bij NEWMINDS Systems ondersteun en adviseer je klanten bij hun behoefte aan ICT en migratie naar cloudoplossingen.

Medior
/ Hengelo
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Kom in contact met Newminds

Neem contact op
Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.