BEND

BEND is één van de Microsoft Customer Engagement-specialisten van Axelio. Met het Power Platform biedt BEND bovendien eigen oplossingen voor onder meer het onderwijs, non-profitorganisaties en het mkb.

hero pattern

Wie is BEND?

BEND is een Customer Engagement-specialist uit Groningen, met daarnaast uitgebreide kennis van het Power Platform van Microsoft. Het bedrijf is sinds januari 2023 onderdeel van Axelio, maar met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 10 specialisten is BEND al geruime tijd een specialist in de verschillende Microsoft-oplossingen. Met behulp van het Power Platform helpt BEND organisaties het maximale uit de Customer Engagement-oplossing van Microsoft te halen. Hierbij is BEND veel vooral actief in zowel het reguliere als het commerciële onderwijs, maar ook in de non-profitsector en het mkb.

Tevreden klanten van BEND:

Deltion CollegeDeltion College
Hogeschool RotterdamHogeschool Rotterdam
RDWRDW
NOMNOM
Christelijke Hogeschool EdeChristelijke Hogeschool Ede
NHL StendenNHL Stenden
Provincie FlevolandProvincie Flevoland
Deltion CollegeDeltion College
Hogeschool RotterdamHogeschool Rotterdam
RDWRDW
NOMNOM
Christelijke Hogeschool EdeChristelijke Hogeschool Ede
NHL StendenNHL Stenden
Provincie FlevolandProvincie Flevoland

Cijfers over BEND

WIT tevreden klanten.png
50+
Tevreden klanten
Onderdeel Axelio.png
2023
Onderdeel van Axelio sinds
WIT medewerkers.png
10+
Aantal medewerkers
WIT opgericht sinds.png
2009
Actief sinds

De oplossingen van BEND

BEND CRM Onderwijs (002).jpg

Onderwijs

BEND CRM biedt een integrale en gebruiksvriendelijke crm-oplossing voor zowel het reguliere als het commerciële onderwijs. Hierbij richt het zich op vier pijlers binnen het onderwijs: de instroom, doorstroom, het werkveld en de uitstroom. Met BEND Event biedt BEND CRM bovendien een eigen cloud-oplossing, die commerciële onderwijsinstellingen ondersteunt bij het bereiken en overtuigen van klanten en het leveren van het maatwerkonderwijs waar zij naar op zoek zijn.

BEND CRM NonProfit.jpg

Non-profit

Contact met relaties is voor non-profitorganisaties erg belangrijk. In de praktijk kan het echter vaak lastig zijn om grip te krijgen en te houden op het onderhouden van deze relaties. BEND CRM helpt om dit in goede banen te leiden. Je beheert je relaties met BEND CRM centraal, waardoor je voortaan zeker bent dat je de juiste mensen uitnodigt, alle belangrijke informatie voor iedereen toegankelijk is en je hierbij voldoet aan de AVG-wetgeving.

BEND CRM MKB.jpg

MKB

We begrijpen dat een volledig, uitgebreid crm-pakket voor sommige bedrijven wat veel van het goede is. Daarom hebben we, op basis van onze jarenlange ervaring, een op maat gemaakte oplossing voor bedrijven in het mkb ontwikkeld: BEND APPS. BEND APPS is een verzameling van mogelijkheden uit Dynamics 365, waarmee je de belangrijkste processen binnen jouw mkb-bedrijf verbetert: relatiebeheer, sales, projectmanagement en marketing.

Bert Doedens - Axelio.jpg

Bert Doedens - BEND

Nuchter met plezier op nummer één

Met een nuchtere kijk op de wereld werken we bij BEND iedere dag samen aan dat wat we het liefste doen: met z’n allen mooie dingen maken en met Microsoft Dynamics 365 waarde toevoegen voor onze klanten. Plezier staat hierbij voor ons op nummer één. En dat plezier, dat hebben we zeker. Hieruit ontstaat de gedrevenheid om ons constant door te blijven ontwikkelen. Niet alleen om de bestaande kennis op peil te houden, maar ook continu uit te breiden.

Werken bij BEND

Bij BEND zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Je komt bij ons terecht in een informele sfeer, waar in een hecht team gewerkt wordt aan de successen van onze klanten. Grofweg kun je bij BEND twee richtingen op: het contact met de klant of de technische kant achter onze software. Welke kant je ook opgaat, één ding is zeker: bij BEND krijg je de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Je werkt dan ook op jouw eigen manier aan de successen van onze klanten, onze eigen organisatie, maar ook zeker aan jouw eigen ontwikkeling. Kom jij ons team versterken? Neem dan snel een kijkje tussen onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures

Bend_CRM.png

Dynamics 365 CRM Consultant

Als Dynamics 365 CRM Consultant bij BEND heb je een cruciale rol in het behalen van optimale CRM-resultaten voor onze klanten.

Medior
/ Groningen
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
Bend_CRM.png

Dynamics 365 CRM Developer

Als Dynamics 365 CRM Developer bij BEND ben jij verantwoordelijk voor het technische hart van Dynamics 365.

Medior
/ Groningen
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
Bend_CRM.png

Power Platform Consultant

Als Junior Power Platform Consultant bij BEND ben je nauw betrokken bij je klant, vanaf de analyse tot aan de implementatie van Dynamics 365.

Junior
/ Groningen
/ € 2.700 - € 3.500
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
Bert Doedens
Sales Manager
bert@bendcrm.nl
050-8200213
Kom in contact met BEND
Plan een afspraak

Wil jij meer weten over samenwerken met BEND? Neem contact met mij op en we plannen een afspraak.