Over ons

Axelio versnelt

Axelio is een groep van Microsoft-partners die haar klanten helpt met de uitdagingen en kansen van de digitale transformatie. Onze specialisten bieden diverse Microsoft-bedrijfsapplicaties voor specifieke marktsegmenten. Door nauwe samenwerking binnen Axelio zijn onze specialisten in staat om deze oplossingen naadloos te laten samenwerken, zodat onze klanten nog meer waarde halen uit deze innovatieve oplossingen. Axelio versnelt daarmee de business van klanten.

Ook samen ondernemen?
Als ondernemer of als Microsoft-partner? Neem contact met ons op via info@axelio.eu

Accelerating Business Solutions

Digitalisering is meer dan een online toevoeging aan wat er al is. Door slim gebruik te maken van technologische innovaties zijn ondernemers in staat om steeds sneller in te spelen op continu veranderende marktontwikkelingen en klantbehoeftes. Dat is digitale transformatie.

Dat betekent dat traditionele manieren van werken ook veranderen. En dat stelt ondernemers voor veel uitdagingen. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit vergt grip op bedijfsprocessen, vooruitzien en flexibiliteit. Microsoft biedt een breed scala aan cloudoplossingen waarmee u veilig en flexibel kunt inspelen inspelen op al deze veranderingen, met als doel om onderscheidend en concurrerend te blijven.

Axelio onderneemt samen met u.
Axelio denkt met u mee om het maximale uit uw digitalisering te halen.

Onze waarden

Partnership

Alleen door samen te ondernemen, begrijpen we de uitdagingen van onze klanten en formuleren we daarop het juiste antwoord. Zo bieden we meerwaarde.

Vernieuwing

Wij ontwikkelen samen met onze klanten een solide visie, die hen richting geeft en hun voortbestaan verzekert. Zo ondersteunen wij hun vernieuwing.

Continuïteit

De ondernemers waarvoor wij werken, moeten kunnen werken op een toekomstbestendig fundament, die hun handelen van nu én morgen ondersteunt. Zo helpen wij bedrijven met duurzame oplossingen.

Jan van den Hee, General Manager, All Care

Jan van den Hee, General Manager, All Care

“Met de implementatie van Business Central in samenwerking met Xperit is een toekomstbestendige investering gedaan en ook een kostenbesparing gerealiseerd. Het automatiseren van voorheen handmatige handelingen en het verder digitaliseren van het magazijn én integratie met transport zijn daar concrete voorbeelden van. ”

Ons kernteam

Axelio bundelt de krachten, ervaring en expertise van specialisten. De bedrijven in onze groep hebben stevige trackrecords en willen bijdragen aan vernieuwing. Ze hebben ieder hun eigen specialisme, maar blinken uit in samenwerking, met elkaar en met onze klanten om u het beste te bieden.

Ook samenwerken met Axelio?

Werken bij Axelio?

De groep bedrijven die Axelio vormt, groeit en vernieuwt met iedere nieuwe medewerker. Voel jij je aangesproken door onze visie en wil je daar een bijdrage aan leveren? Ben jij net zo’n grote Microsoft-fan als wij? Vind jij ook dat ondernemers gesteund moeten worden vanuit de mogelijkheden die digitale oplossingen bieden?

Kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op!