hero pattern

Customer Engagement

In de veranderende wereld van vandaag verplaatsen onze interacties met (potentiële) klanten, leveranciers en andere relaties zich steeds meer van analoog naar digitaal. Dynamics 365 Customer Engagement biedt de oplossing om die interactie aan te gaan. Bij Axelio helpen we je bij de inrichting en het optimaal gebruiken van deze oplossing.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png
Oplossingen - Dynamics RECHTS.jpg

Wat is Customer Engagement?

Customer Engagement is dé CRM-oplossing van Microsoft. Met sales, customer insights en customer service bestaat de oplossing uit drie modules die perfect op elkaar aansluiten, maar ook los van elkaar af te nemen en te gebruiken zijn. Met Customer Engagement creëer je een volledig beeld van alle interacties die jij met je relaties aangaat, zodat je deze tot in de puntjes kunt verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst op een effectieve manier alles uit jouw contactmomenten haalt.

Onderdelen van de oplossing

Sales.png

Sales

Met de salesmodule binnen Customer Engagement leg je alle relevante contactgegevens vast in één centrale database. Met de inzichten uit dit complete beeld creëer je verkoopkansen, bouw je je eigen salesfunnel en zie je bovendien geen contactmoment meer over het hoofd.

Customer Insights

Met de customer insights module binnen Customer Engagement communiceer je gericht digitaal met nieuwe en bestaande klanten. Trek de aandacht van je doelgroep, ga waardevol contact aan op basis van de customer journey en krijg realtime inzicht in de resultaten.

Customer Service.png

Customer Service

Met customer service-module binnen Customer Engagement regel je al je service-ervaringen vanuit één platform. Je ontwikkelt en optimaliseert eenvoudig al je serviceprocessen, personaliseert deze op basis van de behoefte van de klant en verhoogt zo de effectiviteit van je werknemers.

Voordelen van Dynamics 365: Customer Engagement

 • Overzicht interacties.png

  Overzicht in jouw interacties

  Customer Engagement geeft een compleet beeld van alle interacties met je relaties, waardoor iedereen binnen jouw organisatie dezelfde informatie voor handen heeft.
 • Grip op groei.png

  Hou grip op groei

  Door middel van salesfunnel en realtime inzichten in de vorm van dashboarding hou je grip op de groei van je organisatie.
 • Geautomatiseerde marketing.png

  Geautomatiseerde marketing

  Maak meer impact door je marketingactiviteiten te automatiseren op basis van customer journeys.
 • Verhoog serviceniveau.png

  Verhoog het serviceniveau

  Ontwikkel en verbeter jouw serviceniveau op basis van de behoeften van de klant.
 • Integreer andere oplossingen.png

  Integreer met ander oplossingen

  De modules van Customer Engagement werken perfect samen met de andere Microsoft-oplossingen.
Stip op de horizon backpack.jpg

Flexibiliteit vanuit standaardisering

Iedere organisatie een unieke reis

De stap naar het digitaliseren van jouw bedrijf is er eentje waar veel aspecten bij komen kijken. Customer Engagement is hiervan een belangrijk onderdeel, maar er is meer. Axelio helpt jou als gids in de IT-wereld oog te hebben voor het grotere plaatje. Iedere organisatie heeft hierin een ander vertrekpunt. Waar jouw reis ook begint; bij Axelio helpen we je met een gestandaardiseerde werkwijze, stap voor stap, flexibel en in jouw eigen tempo, bij het maken van de juiste keuzes in deze digitaliseringsslag.

Diederik Bos
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Wil je meer weten over Customer Engagement?
Plan een afspraak

Wil jij meer weten over Customer Engagement voor jouw organisatie? Neem contact met mij op en we plannen een afspraak.

Zij helpen je met Customer Engagement

Bend_CRM.png

BEND

BEND is een Customer Engagement-specialist uit Groningen, met daarnaast uitgebreide kennis van het Power Platform van Microsoft. BEND is met name actief in het onderwijs, maar ook in de non-profitsector en het mkb.

Meer over BEND

Pixelzebra

Pixelzebra is een Customer Engagement-specialist uit Nootdorp, gespecialiseerd in het digitaliseren en automatiseren van klantrelaties voor goededoelenorganisaties en middelgrote bedrijven.

Meer over Pixelzebra