hero pattern

Business Central

In iedere organisatie worden dagelijks tal van processen uitgevoerd die elk hun eigen, maar ook een gemeenschappelijk doel dienen. Dynamics 365 Business Central helpt jou deze processen te automatiseren, om zo wendbaar te zijn naar de toekomst én de juiste impact te kunnen blijven maken bij jouw klanten.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png
Business Central RECHTS.jpg

Wat is Business Central?

Als onderdeel van Dynamics 365 is Business Central dé ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Business Central ontwikkel en automatiseer je bedrijfsprocessen, die je met deze oplossing bovendien naadloos op elkaar aan laat sluiten. En het mooie is: je doet dit volledig vanuit de cloud, zodat je altijd en overal sturing kan geven aan jouw organisatie.

Welke processen digitaliseer ik met Business Central?

Business Central Inkoop.jpg

Inkoop

Met Business Central digitaliseer je het gehele inkoopproces van jouw organisatie van a tot z. Denk hierbij aan volledig inkooporderbeheer, automatische adviezen voor in te kopen producten en het registreren van leveranciersinformatie.

Business Central Verkoop.jpg

Verkoop

Niet alleen inkopen; ook jouw verkopen worden met Business Central volledig gedigitaliseerd. Hierbij kun je denken aan klantbeheer, digitale communicatie met de klant, verkooporderbeheer en het genereren van verkoopfacturen.

Business Central Productie.jpg

Productie & assemblage

Is jouw organisatie actief in de productie? Business Central helpt jou dit proces volledig te optimaliseren. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw producten op tijd worden gemaakt, verstuurd en voor de juiste prijs worden aangeboden.

Business Central Voorraad.jpg

Voorraad

Werkt jouw organisatie met één of meerdere voorraden? Met Business Central krijg je eenvoudig de in- en uitstroom binnen jouw voorraden inzichtelijk en beheer je deze op een efficiënte én digitale manier.

Business Central Financien.jpg

Finance

Business Central digitaliseert en optimaliseert alle financiële processen die bij jouw organisatie komen kijken. Denk hierbij aan volledig debiteuren- en crediteurenbeheer en een gedetailleerd inzicht in de cashflow.

Business Central Projectbeheer.jpg

Projectbeheer

Met Business Central creëer je eenvoudig overzicht in zowel de interne als externe projecten van jouw organisatie. Het is daarmee dé oplossing voor jouw projectbeheer en het inzichtelijk krijgen van het bijbehorende financiële plaatje.

De voordelen van Business Central

 • Altijd overal beschikbaar.png

  Altijd & Overal beschikbaar

  Business Central is een volledige cloud-oplossing, zodat je altijd en overal op ieder device kunt werken.
 • Inzicht in jouw data.png

  Inzicht in jouw data

  Business Central geeft realtime inzicht in de data die beschikbaar zijn om jouw processen te optimaliseren.
 • Optimale dienstverlening.png

  Optimale dienstverlening

  Business Central automatiseert alle processen, waardoor je jouw dienstverlening optimaal maakt.
 • Fouten reductie.png

  Fouten reductie

  Menselijke fouten worden met Business Central tot een minimum beperkt.
Stip op de horizon backpack.jpg

Flexibiliteit vanuit standaardisering

Iedere organisatie een unieke reis

De stap naar het digitaliseren van jouw bedrijf is er eentje waar veel aspecten bij komen kijken. Business Central is hiervan een belangrijk onderdeel, maar er is meer. Axelio helpt jou als gids in de IT-wereld oog te hebben voor het grotere plaatje. Iedere organisatie heeft hierin een ander vertrekpunt. Waar jouw reis ook begint; bij Axelio helpen we je met een gestandaardiseerde werkwijze, stap voor stap, flexibel en in jouw eigen tempo, bij het maken van de juiste keuzes in deze digitaliseringsslag.

Lubbert van den Heuvel
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Meer weten over Business Central?
Plan een afspraak

Wil jij meer weten wat Business Central kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met mij op en we plannen een afspraak.

Onze Business Central Specialisten

X Newminds.png

Newminds

Newminds is onze Business Central-specialist uit Hengelo en Zwolle met een eigen oplossing voor de agrarische markt, het MKB en een eigen fieldservice oplossing.

Meer over Newminds
X Xperit.png

Xperit

Xperit, gevestigd in Barneveld, is dé Business Central-specialist met een eigen oplossing voor groothandels en productiebedrijven.

Meer over Xperit