hero pattern

Oplossingen

De Microsoft-oplossingen van Axelio

Flexibiliteit vanuit standaardisering

Wij bieden met onze Microsoft oplossingen optimale flexibiliteit vanuit standaardisering. Zo kom je het snelst tot resultaat. Maar wel in duidelijke begrijpelijke stappen. Zo maken en houden we zaken eenvoudig.

Wij snappen als geen ander dat een bredere blik soms nodig is om tot resultaat te komen. Axelio begrijpt dat digitalisering voor iedere organisatie een unieke reis is. Samen met jou kijken we naar de stip op de horizon voor jouw organisatie en bepalen we de route daar naar toe. Altijd vanuit de overtuiging IT-oplossingen om te ondernemen. En niet ondernemen vanuit IT-oplossingen.

Dynamics foto.jpg

Dynamics 365

Customer Engagement

De digitale interactie met klanten, leveranciers en andere relaties wordt vandaag de dag belangrijker en belangrijker. Doordat de verschillende contactmomenten zich steeds vaker naar de digitale wereld verplaatsen, is het belangrijk om deze op de juiste manier in kaart te brengen, goed op elkaar af te stemmen en te integreren in de rest van jouw bedrijfsprocessen. Customer Engagement biedt hiervoor de oplossing, die zich hierbij richt op drie verschillende pijlers: sales, marketing en customer service. Op deze manier is Customer Engagement dé opvolger van het klassieke crm, die ervoor zorgt dat jij in de toekomst op een effectieve manier alles uit jouw contactmomenten haalt.

Business Central foto.jpg

Dynamics 365

Business Central

Iedere dag hou je je binnen jouw organisatie bezig met talloze grote en minder grote bedrijfsprocessen. Business Central helpt jou om al deze processen in goede banen te leiden en óók nog eens op elkaar aan te laten sluiten. Met het automatiseren, beheren en optimaliseren van alle activiteiten binnen jouw organisatie, laat je met Business Central de processen van verschillende afdelingen naadloos in elkaar over lopen. Met Business Central werk je bovendien volledig uit de cloud, waardoor je altijd en overal bij kunt sturen, wanneer de situatie daarom vraagt.

Azure Microsoft foto.jpg

Azure & Microsoft 365

Microsoft 365 is dé verzameling van Microsoft-apps, waarmee jij de productiviteit binnen jouw organisatie verhoogt. Microsoft 365 is hiermee de opvolger van de traditionele Microsoft Office-apps, waar onder andere bekende programma’s als Microsoft Word, Powerpoint, Excel, Acces en Exchange onder vallen. Maar Microsoft 365 biedt meer. Afhankelijk van de licentievorm die je afneemt, ontvang je meer apps, die de samenwerking en productiviteit binnen jouw organisatie stimuleren.

Microsoft Azure is het nieuwe alternatief voor de traditionele servers van organisaties. Deze public cloud-oplossing zorgt ervoor dat jij alle data binnen jouw bedrijf eenvoudig en op een veilige manier opslaat. Hierdoor kun je deze gebruiken waar en wanneer jij maar wil en ben je up-to-date. Het platform zorgt er voor dat jij niet langer hoeft te investeren in dure serverhardware en is tevens flexibel op- of af te schalen, afhankelijk van de ontwikkeling binnen jouw organisatie.

Power Platform foto.jpg

Power Platform

Wil je aan de slag met het ontwikkelen van eigen apps en oplossingen voor jouw organisatie, maar mis je hiervoor de specifieke technische kennis? Het Power Platform reikt je de helpende hand. Deze set aan krachtige no/low-code-oplossingen is op zo’n manier ingestoken dat je, ook met minimale ontwikkelkennis, kunt bouwen aan jouw eigen oplossingen voor het innoveren en digitaliseren van jouw bedrijf. En het mooie is: de mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van terugkerende taken, het inzichtelijk maken van belangrijke data en het bouwen van jouw eigen apps en websites; met het Power Platform was het nog nooit zo makkelijk.