hero pattern

Power Platform

In je persoonlijke werk, op je afdeling of door je hele organisatie heen zijn er altijd handelingen, werkzaamheden, processen die slimmer kunnen. Het Power Platform van Microsoft geeft jou hiervoor de mogelijkheid, door zelf oplossingen te bouwen voor de uitdagingen van jouw organisatie.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png
Power Point RECHTS.jpg

Wat is het Power Platform?

Het Power Platform van Microsoft bestaat uit een set aan krachtige no/low-code-oplossingen, waarmee je op een eenvoudige manier data ontsluit uit Dynamics 365, Microsoft 365 en andere informatiebronnen. Het platform is op een dusdanige manier ingericht dat je ook met beperkte ontwikkelkennis je eigen apps en oplossingen voor jouw organisatie kunt bouwen.

Je krijgt met het Power Platform toegang tot verschillende nieuwe technologieën, die je helpen bij de innovatie en digitaliseren van jouw bedrijf. Waar je hierbij aan kunt denken? Het visualiseren van data, het automatiseren van repeterende werkzaamheden, het bouwen van eigen apps en websites; met het Power Platform is het allemaal mogelijk.

Onderdelen van de oplossing

Power BI.png

Power BI

Power BI is dé Business Intelligence-oplossing om bedrijfsdata uit verschillende bronnen te verzamelen. De verzamelde gegevens kunnen met Power BI worden gebundeld in een rapportage en gevisualiseerd in een dashboard dat beschikbaar is op alle apparaten.

Power Apps.png

Power Apps

Power Apps helpt je om op een eenvoudige manier je eigen apps en oplossingen te ontwerpen voor nog niet gedekte gaten in jouw processen. De apps deel je bovendien eenvoudig met de rest van de organisatie, zodat iedereen hiervan profiteert van jouw oplossing.

Power Pages.png

Power Pages

Met Power Pages krijg je jouw eigen designstudio tot je beschikking om op eenvoudige wijze externe websites vorm te geven. De websites zijn zonder veel kennis te bouwen en voldoet aan hoge veiligheids- en securitystandaarden.

Power Automate.png

Power Automate

Verricht jij veel repeterende werkzaamheden? Met Power Automate automatiseer je deze werkzaamheden, waarbij gebruik wordt gemaakt van data uit verschillende applicaties. Hierdoor worden de taken automatisch en foutloos uitgevoerd kunnen worden, zonder de tussenkomst van een medewerker.

Virtual Agents.png

Virtual Agents

Virtual Agents biedt je de mogelijkheid om krachtige AI-oplossingen te ontwerpen, waardoor je op basis van kunstmatige intelligentie online een-op-eengesprekken kan voeren door middel van chatbots.

Voordelen van het Power Platform

 • Innovatiekracht.png

  Innovatiekracht

  Het Power Platform biedt je de toegang tot nieuwe technologieën als artificial intelligence (AI) en business intelligence (BI), die de innovatie en daarmee ook de efficiëntie binnen je organisatie bevorderen.
 • Inzicht.png

  Inzicht

  Met het Power Platform krijg nieuwe inzichten door data uit meerdere systemen. Hierdoor krijg je een volledig beeld en kun je tijdig handelen wanneer de situatie hierom vraagt.
 • Gebruikersgemak.png

  Gebruikersgemak

  Het Power Platform is voor iedereen te gebruiken. Ook met beperkte ontwikkelkennis kun je dus eenvoudig zelfstandig aan de slag, zonder hulp van externe partijen.
 • Kostenbesparing.png

  Kostenbesparing

  Met het Power Platform sla je een belangrijke slag op het gebied van digitalisering en automatisering. Hiermee bespaar je niet alleen een heleboel tijd, maar ook de nodige kosten.
Stip op de horizon backpack.jpg

Flexibiliteit vanuit standaardisering

Iedere organisatie een unieke reis

De stap naar het digitaliseren van jouw bedrijf is er eentje waar veel aspecten bij komen kijken. Business Central is hiervan een belangrijk onderdeel, maar er is meer. Axelio helpt jou als gids in de IT-wereld oog te hebben voor het grotere plaatje. Iedere organisatie heeft hierin een ander vertrekpunt. Waar jouw reis ook begint; bij Axelio helpen we je met een gestandaardiseerde werkwijze, stap voor stap, flexibel en in jouw eigen tempo, bij het maken van de juiste keuzes in deze digitaliseringsslag.

Deze Axelio bedrijven helpen je met het Power Platform

Bend_CRM.png

BEND

BEND is een Customer Engagement-specialist uit Groningen, met daarnaast uitgebreide kennis van het Power Platform van Microsoft. BEND is met name actief in het onderwijs, maar ook in de non-profitsector en het mkb.

Meer over BEND

Pixelzebra

Pixelzebra is de Customer Engagement-specialist uit Nootdorp Naast het eigen Social Matters heeft Pixelzebra ook kennis en expertise op het gebied het Power Platform.

Meer over Pixelzebra
X Xperit.png

Xperit

Xperit is een Microsoft Business Central ERP-specialist uit Barneveld. Zij bieden met name oplossingen voor groothandels en productiebedrijven en hebben kennis van het Power Platform in huis.

Meer over Xperit

Meer over het Power Platform?

Neem contact op