Oplossingen

Samen werken is samen ondernemen

Axelio creëert kansen
Efficiëntere bedrijfsprocessen, betere service aan uw klanten maar ook het vinden, binden en behouden van goede werknemers. De digitale transformatie geeft uw onderneming veel kansen op verandering en verbetering. Axelio biedt oplossingen die uw medewerkers beter faciliteren, die van data een strategisch kompas maken en uw processen optimaliseren. Zo helpen wij u om efficiënt, concurrerend en innovatief te zijn.

Vier oplossingen voor ondernemers

De Microsoft oplossingen die Axelio biedt, vormen een samenhangende basis voor de digitale transformatie van uw onderneming en genereren data die u kunt inzetten als strategisch kompas.

Modern Workplace

Werken waar en wanneer je maar wilt

Mensen zijn altijd verbonden. Aan uw werkomgeving, aan uw processen en gegevens, aan uw klanten en partners. Zij kunnen flexibel, veilig en zelfstandig werken, vanaf iedere locatie en op verschillende apparaten. Zij beschikken altijd over actuele informatie. Bovendien levert alles wat zij doen ook weer data op, die u in uw bedrijfsprocessen kunt toepassen. Microsoft Workplace oplossingen helpen u om de verbinding tussen mensen, teams en de hele organisatie te versterken.

Business Applications

Efficiënt ondernemen door automatiseren en robotiseren

Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties vormen het hart van uw bedrijfsvoering en ondersteunen al uw bedrijfsprocessen. Onze bedrijfsapplicaties bieden een compleet portfolio van efficiënte en innovatieve oplossingen aangevuld met marktspecifieke add-ons en Power Apps, die alle processen van uw organisatie met elkaar verbinden en uw organisatie als een geoliede machine klaarmaken voor de toekomst.

Jan van den Hee, General Manager, All Care

Jan van den Hee, General Manager, All Care

“Met de implementatie van Business Central in samenwerking met Xperit is een toekomstbestendige investering gedaan en ook een kostenbesparing gerealiseerd. Het automatiseren van voorheen handmatige handelingen en het verder digitaliseren van het magazijn én integratie met transport zijn daar concrete voorbeelden van. ”

Platforms & Infrastructure

Ruimte voor veranderen

Uw digitale omgeving is de nieuwe basis van uw onderneming geworden waarmee u het verschil kunt maken. Het is daarom fundamenteel dat uw systemen op ieder gewenst moment beschikbaar zijn en voldoen aan de hoogste veligheids- en performance eisen. Onze innovatieve bedrijfsapplicaties maken allemaal gebruik van het Microsoft Azure-cloudplatform. Hiermee bieden wij u de flexibiliteit en continuïteit waarmee wij u nu en ook in de toekomst helpen om uw organisatie te verbeteren.

Data & AI

Resultaten uit het verleden en zicht op de toekomst

Iedere organisatie beschikt over enorme hoeveelheden data, maar niet ieder bedrijf weet hier de vruchten van te plukken. Met de Power BI- en AI-oplossingen van Microsoft helpen wij u om deze data uit de verschillende sytemen te onsluiten. Hiermee krijgt u niet alleen inzage in het verleden, maar helpen wij u nieuwe inzichten te verkrijgen in uw bedrijfsvoering en klantgedrag die anders verborgen waren gebleven. Inzichten die helpen om bijvoorbeeld uw producten- of dienstenaanbod nog beter af te stemmen op de huidige maar vooral ook op de toekomstige klantbehoefte. Succesvol ondernemen is immers vooruitzien.