Nieuwsgierig naar collega’s, klanten en technologie

Tom van Druten

Tom van Druten is werkzaam als Teamlead Customer Service en Development bij Newminds. Vanaf zijn start als junior developer heeft hij een snelle en ambitieuze ontwikkeling doorgemaakt, resulterend in zijn huidige rol. Als nuchtere manager stimuleert hij zijn team om op een gezonde manier te groeien en ontwikkelen.

hero pattern

Maak kennis met…

Tom van Druten, een gedreven professional met een mooie carrière bij Newminds. Hij begon als junior developer, maar tegenwoordig heeft Tom een leidinggevende rol als teamlead. En dat is het resultaat van zijn razendsnelle en ambitieuze ontwikkeling binnen het bedrijf. Zelf was hij niet bekend met de laatste technologie, maar door veel inzet en motivatie om te leren heeft hij het zich volledig eigen gemaakt. “Je moet het echt willen begrijpen. Waarom is iets zoals het is? Het is belangrijk dat je echt het onderliggende wil snappen. Wat helpt is dat Newminds een redelijk platte organisatie is. Je kan makkelijk ergens naar binnen lopen. Iedereen staat klaar voor elkaar.”

Nieuwsgierigheid

Newminds focust zich niet alleen op technologische ontwikkelingen, maar is ook nieuwsgierig naar de drijfveren van collega’s en klanten. En dat is een waarde die Tom sterk deelt: “voor ons is nieuwsgierigheid geen luxe, maar vanzelfsprekend.” Hij benoemt het belang van het begrijpen van de drijfveren van mensen. Samen werken aan verbetering is daarin belangrijk. Als manager stimuleert hij zijn team om te groeien en te ontwikkelen, waarbij hij iedereen in zijn kracht zet.

Innovatie

Tom zet zich actief in voor de ontwikkeling van zijn team, waarbij medewerkers de vrijheid hebben om hun eigen groeipad te kiezen. Dit wordt ondersteund door diverse trainingsmogelijkheden en initiatieven. Denk dan aan deelname aan de Dutch Dynamics Community en interne development days waar teams gemengd worden om van elkaar te leren. Bovendien worden teamleden aangemoedigd om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waardoor het bedrijf zijn kracht en innovatievermogen versterkt.

Persoonlijk

Tom vindt het belangrijk een goede relatie te onderhouden met klanten. "Het gaat verder dan alleen zakelijk contact," vertelt hij, waarbij hij voorbeelden geeft van informele gesprekken en het opbouwen van persoonlijke relaties. Op technologisch vlak gebeurt er ook een hoop. Newminds bouwt op Microsoft technologie en moedigt teamleden aan om de ontwikkelingen in de wereld van technologie te begrijpen. Er is alle ruimte om je daarin te ontwikkelen en te verdiepen, wat de kracht van het bedrijf vergroot.

Onderdeel van Axelio

Sinds 2022 is Newminds onderdeel van Axelio, wat positief opvalt zijn de gezamenlijke projecten, de leerzame kennissessies en de groeimogelijkheden. Hier leren we als team van wat veel mogelijkheden geeft voor de toekomst. En daar profiteren zowel onze klanten als wij als team van.
Jessica van Straten
Corporate Recruiter
vanstraten@axelio.eu
06-13987502
Wil je werken bij Axelio of Newminds?
Plan een afspraak

Dan zijn we heel erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact! Neem contact op met onze recruiter Jessica van Straten