Integraliteit

Samenwerkende specialisten

Eén platform, vier domeinen
Het Microsoft -platform biedt een uiterst krachtige omgeving voor ondernemers. Axelio bundelt en integreert de kennis en expertise van specialisten in de domeinen waaruit die veelzijdige omgeving bestaat.

Onze specialisten

De processpecialist

Enterprise Resource Planning (ERP) is bedoeld als basis om grip te krijgen op uw kritische bedrijfsprocessen. Een goed ERP-systeem is het hart van uw organisatie, automatiseert en verbindt uw bedrijfsprocessen en maakt inzichtelijk hoe het ervoor staat met de onderneming en waarop bijgestuurd moet worden.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het ERP-systeem van Microsoft, dat uw organisatie een solide basis biedt. Het maakt daarbij gebruik van andere onderdelen van het Microsoft platform, zoals bijvoorbeeld Office, Dynamics CRM en Power Platform.

Xperit is de Business Central ERP-specialist van Axelio, die met name oplossingen levert aan groothandels- en productiebedrijven.

De relatiebouwer

Het boeien, binden en behouden van klanten vraagt om aandacht. Een Customer Relationship Management (CRM) systeem helpt u om inzicht te krijgen in uw klanten en hun wensen, zodat u op het juiste moment de juiste aandacht kunt geven. Op die manier kunt u uw klanten doorlopend tevredenstellen en hun verwachtingen overtreffen, waardoor u goede relaties met hen bouwt. Maar kunt u ook uw leadgeneratie versterken en meer deals sluiten door inzicht in de pijplijn.

Het Microsoft Dynamics 365 CRM-systeem is volledig geïntegreerd met de andere onderdelen van het Microsoft-platform, zoals bijvoorbeeld Office, Outlook en uw ERP-systeem.

Pixelzebra is de Microsoft Dynamics 365 CRM-specialist van de Axelio groep. Pixelzebra heeft een gevarieerd klantenpalet, waaronder ICT-dienstverleners, goede doelen, zakelijke dienstverleners, maatschappelijke ondernemingen en publieke organisaties.

De versneller

Door het combineren van alle inzichten uit uw bedrijfsvoering, kunt u sneller groeien. De naadloos verbonden bedrijfsapplicaties bieden precies die mogelijkheid.

Axelio vormt de paraplu waaronder verschillende Microsoft-specialisten hun diensten aan klanten leveren. Het aantal partners dat binnen Axelio samenwerkt, groeit gestaag en biedt klanten toegang tot uitgebreide expertise op het gebied van Microsoft-technologie vanuit één vertrouwd aanspreekpunt. Klanten profiteren van de onderlinge samenwerking en kennisdeling binnen Axelio, waardoor ze completer en sneller bediend kunnen worden in hun digitaliseringsvraagstukken en gekozen oplossingen beter op elkaar aansluiten.

Axelio onderneemt samen met u.