hero pattern

Axelio versnelt

Wij geloven dat digitalisering voor iedere organisatie een unieke reis is. Met onze Microsoft-oplossingen bieden we optimale flexibiliteit vanuit standaardisering. Zo kom je het snelst tot resultaat in het tempo wat past bij jouw organisatie.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png

Wij zijn Axelio

Axelio is een groep van Microsoft-specialisten die organisaties helpt met het digitaliseren van hun onderneming. Met onze kennis van de Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches brengen wij kansen en mogelijkheden in kaart binnen de wereld van IT. Wij helpen met het maken van keuzes en bieden oplossingen op basis van de Microsoft-technologieën, die jou helpen je ambities waar te maken.

Onze oplossingen


Customer engagement icon.jpg

Customer Engagement

Customer Engagement bestaat met sales, marketing en customer service uit modules die perfect op elkaar aansluiten. Met Customer Engagement, onderdeel van Dynamics 365, creëer je een volledig beeld van alle interacties die jij met je relaties aangaat, zodat je deze tot in de puntjes kunt verbeteren.

Customer Engagement

Business Central icon.jpg

Business Central

Business Central is dé ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Business Central, onderdeel van Dynamics 365, ontwikkel en automatiseer je bedrijfsprocessen, die je met deze oplossing bovendien naadloos op elkaar aan laat sluiten.

Business Central

Azure en microsoft icon.jpg

Azure & Microsoft 365

Met Microsoft 365 haal je een set aan applicaties binnenboord die modern werken bevordert en zorgt dat je altijd up-to-date bent. Door deze applicaties beschikbaar te laten stellen op het Microsoft platform Azure, kun je vertrouwen op een modern platform wat mee ontwikkelt in de tijd.

Azure & Microsoft 365

Powerplatform icon.jpg

Power Platform

Het Power Platform van Microsoft bestaat uit een set aan krachtige oplossingen, waarmee je eenvoudig data ontsluit uit Dynamics 365, Microsoft 365 en andere informatiebronnen. Het platform is zo ingericht dat je ook met beperkte ontwikkelkennis je eigen apps en oplossingen voor jouw organisatie bouwt.

Power Platform
Axelio fotopagina 03 (002).jpg

Onze specialistische bedrijven


Bend_CRM.png

BEND

BEND is een van de Microsoft Customer Engagement-specialisten van Axelio. Met hun eigen oplossingen helpen zij onderwijs, non-profitorganisaties en het mkb hun ambities te behalen.

Meer over BEND

X Newminds.png

Newminds

Newminds is een Microsoft Business Central ERP- en werkplek specialist uit Hengelo & Zwolle. Zij bieden specialistische software oplossingen voor de agrarische sector, de installatiebranche en het MKB.

Meer over Newminds

Pixelzebra

Pixelzebra is een Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement specialist uit Nootdorp. Hun klanten zijn met name actief in de goededoelensector en zakelijke dienstverlening

Meer over Pixelzebra

X Xperit.png

Xperit

Xperit is een Microsoft Business Central ERP-specialist uit Barneveld. Zij bieden oplossingen voor met name groothandels en productiebedrijven.

Meer over Xperit
Werken bij home gloed.jpg

Werken bij Axelio

Axelio geeft jouw groei de ruimte

Wij stimuleren je om over de randen van jouw specialisme te kijken, zodat jij nog beter wordt in waar je al heel goed in bent óf zelfs kunt verschuiven naar een ander specialisme. Hoe je jezelf ook wilt ontwikkelen: wij zijn jouw gids in onze gezamenlijke reis, zoals we dat ook zijn voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

Onderdeel Axelio.png

Projectmanager

Als Projectmanager bij Axelio voel jij je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van de projecten bij onze klanten van onze specialisten.

Senior
/ Nederland
/ €5.250 - €6.250
Bekijk vacature
Bend_CRM.png
BEND CRM grijs.png

Dynamics 365 CRM Consultant

Als Dynamics 365 CRM Consultant bij BEND ben je nauw betrokken bij je klant, vanaf de analyse tot aan de implementatie van Dynamics 365 én daarna.

Medior
/ Groningen
/ € 3.500 - € 4.500
Bekijk vacature
pixelzebra grijs.png

Support Consultant

Als Support Consultant bij Pixelzebra ben jij onze rots in de branding. Je ondersteunt bij technische problemen op het gebied van Dynamics 365(CRM).

Medior
/ Nootdorp
/ € 3.000 - € 4.000
Bekijk vacature
X Xperit.png

ERP Business Consultant

Als Senior ERP Business Consultant bij Xperit weet je de bedrijfsprocessen van de klant te vertalen naar een efficiënte inrichting in Microsoft Business Central Online.

Senior
/ Barneveld
/ € 4.800 - € 6.200
Bekijk vacature
X Newminds.png
newminds grijs.png

Projectmanager

Als Projectmanager bij Newminds voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving. Jij bent verantwoordelijk voor het succesvol afronden van projecten bij onze klanten.

Medior
/ Hengelo - Zwolle
/ € 4.000 - € 5.500
Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Kom in contact met Axelio

Neem contact op
Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.