Reginox: Efficiëntere orderverwerking

Cases Xperit

Reginox: Noodzaak voor verdere automatisering van processen.

In Rijssen vindt de productie plaats van meer dan 500.000 innovatieve roestvaststalen (RVS) spoelbakken en wastafelunits per jaar. Bovendien levert Reginox een breed scala van RVS werkbladen.

Wie een spoelunit, wastafel, of werkblad van Reginox koopt, werkt mee aan verantwoorde productie. Op allerlei manieren houden zij als fabrikant van deze keuken- en badkamerproducten namelijk de toekomst van mens en milieu in het oog.

RVS is het meest gebruikte materiaal bij Reginox. Dit materiaal bestaat voor 70 tot 80% uit gerecycled staal, dat ze gebruiken voor de productie van spoelunits, wastafels en werkbladen. Staal dat overblijft uit de productie, keert voor 95% terug in de maatschappij dankzij inzameling en hergebruik.

Migratie van verouderde NAV-omgeving naar Business Central, de moderne opvolger.

Door toenemende veranderingen binnen Reginox en haar wereld er buiten, de daardoor veranderende bedrijfsprocessen maakte een optimalisatieslag en automatisering op sommige andere plekken noodzakelijk. Met name bij het invoer en het verwerken van orders. Dat het binnen het Microsoft platform zou blijven, was geen twijfel. Reginox werkte al 15 jaar in volle tevredenheid met het ERP van Microsoft.

Beter inzicht in de productieactiviteiten.
Met deze migratie naar Business Central zijn er een aantal koppelingen uitgevoerd. Zo zijn administraties uit meerdere landen samengevoegd. Er is meer inzicht ontstaan nu zowel logistieke als de financiële administratie vanuit één pakket worden uitgevoerd. Ook maakt de digitalisering van de offertes en orders het gehele proces een stuk efficiënter.

Deze migratie maakt dat Reginox ook in de toekomst nog meer optimalisatieslagen wil gaan maken.

Wilt u meer weten over Business Central ERP?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.