Partos: Een platform voor samenwerking dat inzichten biedt

Cases Pixelzebra

Een samenwerkingsplatform dat inzichten biedt

Branchevereniging Partos verenigt de Nederlandse ontwikkelingsorganisaties en zet zich in voor de belangen van haar leden, die een rechtvaardige en duurzame wereld willen creëren voor iedereen.

Om de leden van Partos succesvol hun werk te kunnen laten doen, is een inzichtelijk samenwerkingsplatform nodig. Er is behoefte aan een structuur die managementinformatie kan opleveren over leden en projecten, zodat gericht gecommuniceerd kan worden met de doelgroepen.

Partijen en processen efficiënt verbinden via Dynamics 365 CRM

Partos gebruikte reeds Dynamics 365 CRM ter ondersteuning van relatiebeheer, maar had behoefte aan een meer eenduidig gebruik daarvan. Wij werkten samen met Partos aan het opschonen van entiteiten, records en formulieren, het faciliteren van communities en projecten en een effectieve koppeling van het relatiebeheer aan Microsoft Teams.

Daarnaast werkten we samen met Workstreampeople, een Microsoft Partner die wereldwijd bedrijven voorziet van een contact center dat geïntegreerd is met Skype for Business, aan het salesproces en aan de support voor Workstreampeople in Dynamics 365 CRM. Het resultaat is een platform waarop alle leden en Workstreampeople inzicht hebben in alle openstaande supportaanvragen en gegadigden in staat zijn om nieuwe aanvragen in te dienen.

Wilt u meer weten over Dynamics CRM?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.