Vacature: Finance Manager

 

Ben jij de financiële steunpilaar die vorm geeft aan onze financiële organisatie en zelf bereid is om de mouwen op te stropen? Je gaat werken bij een ondernemende en snelgroeiende groep van Microsoft Partners, waarbij je de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om de financiële organisatie vorm te geven. Als Finance Manager krijg je de kans om te participeren in Axelio.

Axelio heeft de ambitie om binnen enkele jaren middels een Buy & Build strategie een dominantie full service Microsoft provider te worden. Als ervaren en energieke Finance Manager help jij Axelio verder te groeien. Je maakt natuurlijk deel uit van het MT.

Sluit dit aan op jouw ambitie? Dan maken we graag kennis!

Herken je jezelf?

 • Je acteert op wo niveau en hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding finance en/of economie.
 • Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring waarvan minimaal 3 jaar ervaring als Finance Manager van een middelgrote onderneming en jij weet hoe je financial accounting gedegen moet inrichten op groepsniveau en voor de onderliggende werkmaatschappijen.
 • Je bent werkzaam geweest binnen de IT-branche en je bent bekend met een projectorganisatie.
 • Digitaliseren en automatiseren is je tweede natuur. Je volgt digitale trends en hebt hands-on ervaring met Microsoft Dynamics BC. Ervaring met PowerBI is een pré.
 • Je bent een people manager en weet mensen aan je te binden en in hun kracht te zetten. Als business partner kan je op verschillende niveaus acteren.
 • Je beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wat ga je doen?

De financial accounting functie binnen de groep moet verder worden vormgegeven. De basis van de systemen en rapportages is al beschikbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en laat de financiële organisatie meegroeien in het tempo van de organisatie.

Als eindverantwoordelijke voor de financiële huishouding van de onderneming definieer je samen met de CEO de financiële strategie, doelstellingen en KPI’s. Je verzorgt de financiële rapportages inclusief budgettering, kwartaal- en maandrapportages en bent direct betrokken bij de maandelijkse business reviews samen met de CEO. Ook bereid je, samen met de CEO, de financiële rapportages voor die gepresenteerd worden tijdens board meetings. Je geeft de verschillende werkmaatschappijen inzicht in budget, actuals en forecasting.

Je laat de huidige werkmaatschappijen en toekomstige onderneming optimaal gebruik maken van IT en zorgt voor een optimale verbinding tussen het primaire proces en IT. Je zet de finance functie binnen de groep gedegen neer en draagt hiermee bij aan het verder uitbouwen van een schaalbare organisatie.

Daarnaast speel je tevens een rol bij toekomstige acquisities om de AXELIO-groep uit te breiden. Na overname zorg je voor de financiële en IT integratie binnen de groep.

 

Dit mag je van ons verwachten

Je gaat werken bij een ondernemende en snelgroeiende groep van Microsoft partners waarbij je de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om de financiële organisatie vorm te geven en zodoende een belangrijke bijdrage te leveren aan ons gezamenlijk succes.

 • Je krijgt een salaris dat past bij je opleiding en ervaring en waar je enthousiast van wordt.
 • Je krijgt de kans om te participeren in Axelio.
 • De middelen om jouw functie goed uit te oefenen zoals een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Een dynamische, snelgroeiende en ondernemende werkomgeving. Je bent werkzaam vanuit Hilversum en ook bij de werkmaatschappijen op locatie.
 • Je bent onderdeel van het MT-team bestaande uit de CEO, Operations, HR, Marketing en de directies van de werkmaatschappijen.

 

Solliciteren

Zie jij jezelf hier werken? Dat is mooi, dan zoeken we jou! Stuur je CV en je motivatie naar ons via solliciteren@axelio.eu.

 

Over de AXELIO-groep

Axelio is een snelgroeiende groep van Microsoft partners. Onderdeel van de groep zijn Newminds (Hengelo), Pixelzebra (Nootdorp) en Xperit (Barneveld). De groep van Microsoft partners richt zich in eerste instantie op de Nederlandse markt en bedient voornamelijk klanten in het middensegment. Axelio heeft de ambitie om binnen enkele jaren door een Buy & Build strategie een dominante full service Microsoft provider te worden.

Het hoofdkantoor is in Hilversum waar ook de Private Equity onderneming, 5CS Capital Partners, is gevestigd.