Wam Denim: Succesvoller door data gedreven beslissingen

Case Wam Denim

Data gedreven beslissingen door RFID te integreren met Business Central ERP.

Wam Denim is een internationale retailer gespecialiseerd in herenkleding, die producten aanbiedt via haar online platform en meer dan 40 winkels in heel Europa.

Sinds het ontstaan van Wam Denim in 2001 is het hun hoogste prioriteit geweest om kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte producten met onderscheidende ontwerpen te creëren voor een betaalbare prijs.

Groeiambitie na in gebruik name Business Central ERP.

Xperit implementeerde Business Central ERP binnen de WAM-organisatie en automatiseerde daarmee zowel de 40 winkels, het centraal magazijn als ook de productiefaciliteit in Turkije. Als onderdeel van hun groeistrategie had de retailketen de ambitie om de supply chain te stroomlijnen met RFID. Helaas kende geen van de RFID-systemen die ze tot nu toe hadden getest een integratie met hun Business Central ERP.

RFID op de gehele productreis
Om een continu overzicht te realiseren van de voorraden in de winkels en het hoofdmagazijn zijn alle artikelen voorzien van een RFID tag. Op die manier is altijd realtime inzicht in voorraden maar ook in de prestaties. Door het online verkoopplatform was er niet altijd direct inzichtelijk welke items zich op welke plek bevonden om voor een snelle afhandeling van de order te komen. Naast een enorme efficiencyslag is er ook ruimte ontstaan om door te groeien en nieuwe vestigingen te openen.

Wilt u meer weten over Business Central ERP?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.