NOC*NSF: Leden faciliteren met een flexibele oplossing

Cases Pixelzebra

Leden faciliteren met een flexibele oplossing

Negentig landelijke sportorganisaties zijn aangesloten bij NOC*NSF, een faciliterende organisatie die mede zorg draagt voor een gezond en sterk Nederland via sport. De leden vertegenwoordigen samen bijna 24.000 sportverenigingen met in totaal 5,2 miljoen georganiseerde sporters.

De Academie voor Sportkader, onderdeel van NOC*NSF, richt zich op het organiseren van scholingen voor heel sportminnend Nederland. Voor die taak is nodig dat die scholingen goed worden beheerd en gecommuniceerd.

Nieuwe functies in het bestaande systeem

NOC*NSF is bekend met het gebruik van Dynamics 365 CRM, dus de implementatie van de Evenementenmodule van het platform (in aangepaste vorm) was een logische stap. Met deze module is het mogelijk om scholingen aan te maken en te publiceren, zodat deelnemers zich via een externe website kunnen inschrijven en alle communicatie richting de deelnemers via Dynamics 365 verloopt.

De flexibiliteit van Dynamics 365 stelt de Academie voor Sportkader in staat om snel in te spelen op veranderende omstandigheden (zoals bijvoorbeeld bij het coronavirus) bij het organiseren van scholingen.

Wilt u meer weten over Dynamics CRM?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.