EDSN: Partners in Energie voor een betere samenwerking in de energiesector

Cases Pixelzebra

Partners in Energie werkt aan een betere samenwerking in de energiesector

Energie Data Services Nederland (EDSN) werkt samen met alle regionale netbeheerders, TenneT en GTS aan een betrouwbare en innovatieve ICT-infrastructuur voor de energiesector.

Netbeheerders hebben een belangrijke rol in het complexe samenspel in de energiemarkt. In het project Partners in Energie, dat een efficiënte samenwerking tussen de netbeheerders wil bevorderen, hebben zij daarom een prominente plek.

Eén portaal voor alle functies

Voor EDSN hebben wij één portaal ontwikkeld dat is aangesloten op Dynamics 365 CRM. Organisaties in de energiemarkt kunnen via dit portaal eenvoudig vragen stellen aan de netbeheerders. Ook biedt dit portaal sectorgerelateerde nieuwsartikelen, een kennisbank, instructies en antwoorden op veel gestelde vragen en een community faciliteit.

Het portaal wordt onderhouden in een intensieve, dagelijkse samenwerking tussen EDSN, de netbeheerders en Pixelzebra. Doorlopend brengen we verbeterpunten in kaart en werken we die uit in nieuwe oplossingen. Hierbij denkt Pixelzebra niet alleen in technisch opzicht mee, maar dagen we de netbeheerders ook uit om hun eigen operationele processen te evalueren.

Wilt u meer weten over Dynamics CRM?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.