Jan van den Hee, General Manager, All Care

Met de implementatie van Business Central in samenwerking met Xperit is een toekomstbestendige investering gedaan en ook een kostenbesparing gerealiseerd. Het automatiseren van voorheen handmatige handelingen en het verder digitaliseren van het magazijn én integratie met transport zijn daar concrete voorbeelden van.

Dinant Seppenwoolde, Financieel directeur van Reginox

Bedrijfsactiviteiten zijn samengevoegd, integraties met andere applicaties zijn gerealiseerd en we hebben de complete orderstroom gedigitaliseerd. Met gebruik van Business Central en een partner als Xperit is onze efficiency verbeterd en hebben we meer inzichten verkregen.

Dikkie van Nifterik, CEO, van Nifterik Holland

Vanuit strategisch (groei)perspectief hebben wij gekozen voor de flexibiliteit van de Business Central applicatie in combinatie met de onderdelen van het Microsoft Power Platform. Door het gebruik van eigen ontwikkelde apps kunnen we sneller schakelen bij marktontwikkelingen en door het gebruik van Power BI hebben we altijd up-to-date stuurinformatie. Xperit is een strategische partner in dit proces gebleken.

Samim Nasrollah, CEO, Wam Denim

De integratie van RFID-technologie met Business Central ERP van Xperit, heeft de efficiëntie verhoogd en geeft ons inzicht waar al onze producten zich bevinden. Dit alles stelt ons in staat om in lijn met onze groeistrategie de activiteiten verder (internationaal) uit te breiden.